Handig: deze site bedenkt recepten voor je met ingrediënten die je nog in huis hebt

Geen idee wat je nou weer moet koken? No worries.

Lees ook

Ben jij geen keukenprinses? Is het iedere avond weer een struggle om te bedenken wat je moet gaan koken? Dat is vanaf nu verleden tijd! Deze website helpt je een gerecht in elkaar te flansen met ingrediënten die je al (of nog) in huis hebt.

Restjes

De één heeft het probleem iedere avond, de ander slechts af en toe: geen idee wat je nou weer moet bereiden in de keuken. Je hebt nog wel wat tomaten, een paprika en wat rijst in de kast liggen, maar de inspiratie voor een lekker gerecht is ver te zoeken. MyFridgeFood to the rescue!

Op deze site kun je alle ingrediënten aanvinken die je nog in je koelkast of voorraadkast hebt liggen. Met één klik op de knop stelt de website vervolgens allerlei recepten voor die je met die ingrediënten kunt maken. Zo hoef je niet elke dag nieuwe ingrediënten te kopen, maar kun je gewoon opmaken wat je nog in je kast hebt liggen.

Handig

Stel dat je bijvoorbeeld nog wat gehakt, tomaten, kaas, uien, rijst en wraps in de kast hebt liggen. Daar kun je prima nog een variatie op een burrito, een grilled burger wrap of beef enchiladas van maken volgens de website. Je vindt niet alleen suggesties voor gerechten, je ziet ook direct hoe lang het duurt om deze te koken, hoeveel calorieën erin zitten en hoe je ze precies maakt. Handig, toch?

Bron: Kookfans | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook