What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle.

Lees ook

Happy in Shape verzamelt elke week de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

De Allbirds Wool Dasher Mizzle is hier

Afgelopen lente lanceerde Allbirds hun eerste performance schoen, de Dasher. Bijna een jaar verder lanceren ze deze schoen maar dan gemaakt van hun key material; wol. Maak kennis met de Wool Dasher Mizzle. Het zachte merinowol dat in het bovenwerk wordt gebruikt, is afkomstig uit Nieuw-Zeeland en is ZQ-gecertificeerd.

Het zijn schoenen voor all-weather klimaatopties, waarbij je niet hoeft te kiezen tussen functie of stijl. De regenbestendige details zijn ontworpen om je warm en droog te houden op de meest sombere, donkere en vochtige dagen. Reden genoeg om niet thuis te blijven zitten, maar lekker te gaan bewegen!

Hands Off My Chocolate introduceert drie nieuwe vegan repen

Een vegan chocoladereep minder lekker? Hell no! Dat bewijst Hands Off My Chocolate met drie nieuwe, overheerlijke, chocoladerepen: Oat Cookies & Caramel, Seriously Dark en Nederlands meest populaire smaakcombinatie Caramel Seasalt.

De Caramel Seasalt is getest onder 100 chocoladeliefhebbers en werd beoordeeld als lekkerder dan de ‘normale’ karamel-zeezoutconcurrenten. Om dit te onderstrepen lanceert Hands Off ook een cashback-actie: consumenten die de nieuwe vegan smaak niet lekker vinden krijgen hun aankoopbedrag terug

De nieuwe smaken zijn niet het enige goede nieuws. De Hands Off-familie is ook in een compleet nieuw jasje gestoken dat 25% minder plastic bevat én de cacaomassa is vanaf vandaag helemaal traceerbaar!

National Geographic lanceert high-performance lentecollectie voor het nieuwe normaal

Als het voorbije jaar ons iéts geleerd heeft, is het wel hoe belangrijk het is om snel te kunnen inspelen op veranderende omstandigheden. Voor de nieuwe lente- en zomercollectie liet National Geographic zich dan ook inspireren door de flexibiliteit van de urban explorer. Met intelligent gerecycleerde stoffen, SeaCell-vezels en ecokatoen zet de collectie meer dan ooit in op functionele, technische materialen die voldoen aan de strengste kwaliteits- en duurzaamheidseisen. Verschillende modellen en lengtes en doordachte twee-in-éénstukken maken het eenvoudiger dan ooit om gelaagde, functionele looks samen te stellen.

Reebok lanceert Club C Legacy sneaker als onderdeel van Write Your Legacy-platform

Als onderdeel van Reebok's Write Your Legacy-platform is de Club C Legacy ontworpen voor de echte gamechangers van de nieuwe generatie. Met het Write Your Legacy-platform werkt Reebok samen met jonge creatives van over de hele wereld door ze een platform te bieden om de eerste hoofdstukken in hun eigen legacy te schrijven. De Reebok Club C Legacy zijn vanaf vandaag in verschillende kleurstellingen verkrijgbaar via Reebok.nl.

La Coppa en Orderdaily introduceren Coffee Speed Delivery

Iedereen kan wel wat extra energie gebruiken om deze nare Corona-tijd door te komen. Tel daar de avondklok bij op en het mag duidelijk zijn dat die lekkere, verse kop koffie lang niet altijd even gemakkelijk voorhanden is. Om deze reden hebben Orderdaily en La Coppa de handen in elkaar geslagen. Samen zorgen zij ervoor dat iedereen die nét dat beetje energie kan gebruiken wordt voorzien van koffiecapsules in een smaak naar keuze. Deze worden binnen een uur per fiets thuisbezorgd en start in de regio Amsterdam.

The Good Roll lanceert The Sushi Roll

Sushi anyone? The Good Roll introduceert elke maand een nieuwe collectie. En dit is toch wel de leukste tot nu toe. Nee, er mag nog lang niet gereisd worden, en ja, de Olympische Spelen staan echt voor de deur. Dus dacht ’s Werelds duurzaamste toiletrollenproducent dan halen we Japan zelf wel in huis. Beproef je geluk dan op de plee deze maand met de limited edition The Sushi Roll. Naar het toilet gaan was nog nooit zo leuk!

Ook niet onbelangrijk: door het kopen van The Good Roll doneer je automatisch aan The Good Roll Foundation. En de foundation heeft een missie, namelijk het bouwen van schone en veilige toiletten voor de 2,3 miljard mensen die er (nog) geen toegang toe hebben. Ga snel naar thegoodroll.com.

In stijl het voorjaar in met de nieuwe eyecatchers van Union

We zijn meer dan ooit te vinden in de buitenlucht. Naast wandelen is fietsen de perfecte manier om gezond te blijven, maar ook om energie kwijt te kunnen en een frisse neus te halen. Maar dat doen we natuurlijk wél graag in stijl. Om het voorjaar goed in te luiden heeft het oer-Hollandse fietsmerk Union een nieuw model uitgebracht. De Union Fast is een sportieve en comfortabele fiets die elk stadsmens op het lijf is geschreven. Daarnaast heeft het fietsmerk een bestaand model een nieuwe kleur gegeven. De Union Flow is nu ook verkrijgbaar in lichtblauw. Met dit frisse voorjaarskleurtje laat je de stad naar je omkijken.

David Lloyd lanceert virtuele sportschool

Tijdens de lockdown van de sportscholen lanceert David Lloyd een virtuele sportschool met de [email protected] app. Een gratis app waarmee je vanuit huis aan je gezondheid kan werken. [email protected] is een virtuele wereld van on-demand trainingssessies, livestream lessen en leuke manieren om je conditie te verbeterern en een gezondere levensstijl te bevorderen. De app wordt dagelijks bijgewerkt waardoor je steeds nieuwe inspiratie en de nodige afwisseling krijgt.

Ga mee op international yoga tour met Oysho

Het Spaanse merk Oysho neemt het project Train With Us mee de wereld over en presenteert The International Yoga Tour: een digitaal project met sessies Vinyasa Yoga die worden uitgezonden vanuit verschillende wereldsteden. De tour wordt verzorgd door zeven internationale yogi's en er komt elke zondag een andere stad aan bod op het YouTube-kanaal van Oysho.

https://youtube.com/watch?v=NwPgAb5myBE

Laatste nieuws

Zie ook