Sporten én chillen in een outfit van Black Bananas

Lekker sporten gaat niet zonder comfortabele sportkleding.

Lees ook

Lekker sporten gaat niet zonder comfortabele sportkleding. En daar staat het Nederlandse kledingmerk Black Bananas 100% voor. Daarnaast is het één van de sportmerken dat zowel voor sport als in het gewone straatbeeld steeds populairder wordt.

Gewilde items

Dat is misschien ook niet zo gek als je de achtergrond weet van de oprichter van Black Bananas. Wesley Balnikker is namelijk grafisch designer, wat betekent dat er ook veel aandacht wordt besteed aan het ontwerp.

In plaats van het traditionele lanceren van lijnen per seizoen en model, werkt Black Bananas anders. Maandelijkse worden totaal nieuwe producten op de markt gebracht. Zo blijft Black Bananas steeds weer verrassen en blijven er gewilde items bij komen voor de liefhebbers van het merk.

Tracksuit

In het assortiment kun je niet alleen sportkleding vinden, maar ook bomberjacks, sweaters en T-shirts. Voor sporters zijn met name de tracksuits interessant. Deze trainingspakken hebben een stoer uiterlijk en zijn voorzien van mooie details. Ook het logo, het bekende aapje, mag natuurlijk niet ontbreken.

De tracksuits van Black Bananas zijn o.a. verkrijgbaar bij modeplatform Winkelstraat.nl. De gemiddelde prijzen liggen tussen de 80 euro (in de sale) en 160 euro voor de nieuwste modellen.

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook