Zien: Miljuschka Witzenhausen als lingeriemodel

Wauw!

Lees ook

Miljuschka Witzenhausen trakteerde haar volgers vandaag op een prachtige lingeriefoto. De tv-kok deed dit niet zomaar, want met deze foto kondigt ze meteen groot nieuws aan. Miljuschka mag vandaag namelijk eindelijk bekendmaken dat ze de ambassadrice van lingeriemerk Livera is.

Groot nieuws

Miljuschka deelde onlangs al het heuglijke nieuws dat ze haar eigen magazine uitbrengt en heeft sinds kort haar eigen podcast. En daarmee houdt het goede nieuws zeker nog niet op. Zo mag ze zich nu ook nog eens de ambassadrice van Livera noemen.

'Vandaag mag ik een heel leuke samenwerking bekendmaken: vanaf vandaag ben ik ambassadrice van Livera!', begint Miljuschka enthousiast haar bericht op Instagram.

Lingerie

Uit onderzoek bleek al meerdere keren dat zo’n 70 procent van de vrouwen de verkeerde bh-maat draagt. Ook Miljuschka kan hierover meepraten.

'Een aantal jaar geleden liep ik hun winkels binnen en was verbaasd over mijn maat. Ik droeg een cup B en ging daar weg met een cup E. Sindsdien heb ik een zwak voor lingerie', vertelt ze. 'Het moet goed zitten, comfortabel aanvoelen en je moet je er lekker in voelen.'

Ook deelt de tv-kok meteen een foto waarop te zien is dat ze een prachtig setje aan heeft. Enne, lingeriemodel zijn staat haar goed! Bekijk de foto hieronder.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook