Je kunt nu het chocoladepuntje van de Cornetto zónder ijs kopen

A dream come true!

Ben jij zo iemand die een hele Cornetto eet, puur voor het laatste stukje van het hoorntje dat gevuld is met chocolade? Dan is vandaag je geluksdag.

Het goede nieuws

Je hebt twee soorten mensen: mensen die het ijs van de Cornetto het lekkerst vinden en mensen die het meest genieten van het hoorntje. Oké, en dan zijn er nog mensen die van beide genieten. Enfin, sommigen vinden het puntje van het Cornetto-hoorntje, gevuld met chocolade, het ultieme genot en voor hen heeft fabrikant Unilever leuk nieuws.

Vanaf nu hoef je niet meer te wachten tot het beste deel, schrijft Cornetto op de doos van de Cornetto Tips. Oftewel: Cornetto’s zonder ijs, maar alleen het hoorntje gevuld met chocolade.

En het slechte nieuws

Het Cornetto-hoorntje bevat dan wel geen ijs, maar de doos vind je wel in het vriesvak. Tenminste, als je in het Verenigd Koninkrijk woont. Voorlopig liggen de tips namelijk alleen daar nog in de schappen. Voor een doos van 5 hoorntjes, betaal je 3 pond, wat neerkomt op €3,50. Wie weet staat Nederland als volgende op de lijst? En anders toch maar eens een retourtje UK zodra het weer kan…

Bron: Kookfans | Beeld: iStock

Laatste nieuws