Kim Feenstra deelt voor het eerst een duidelijke foto van Brooklyn

Wat een schatje.

Lees ook

Kim Feenstra en Stanley Tailor zijn sinds een aantal maanden ouders van een prachtige zoon. Op Instagram deelt het model nu een openhartig bericht over de afgelopen maanden met baby Brooklyn.

Bijzondere foto

Op de foto zien we Brooklyn gehuld in een schattig rompertje van Cookie Monster. Het gezichtje van de kleine man is een klein beetje te zien, en dat is best bijzonder. Al voor de geboorte van Brooklyn besloot Kim namelijk dat ze haar kleine niet volledig in de spotlights wilde zetten.

Bij deze ontzettend lieve foto van Brooklyn deelt Kim een bijzonder bericht. Zo laat ze weten dat de tijd vliegt, maar dat ze samen ook al zoveel bijzondere momenten hebben meegemaakt.

Vijf maanden

'Vijf maanden. Nog maar vijf maanden ben je op de wereld. Nog maar vijf maanden geleden zat je in mijn buik. Nog maar vijf maanden ben je alles aan het ontdekken. Nog maar vijf maanden maak je ons leven mooier en avontuurlijker. Nog maar vijf maanden jong en je geeft voor een leven lang liefde', begint Kim haar bericht.

Vervolgens laat Kim weten dat ze in die vijf maanden ook al ontzettend veel heeft meegemaakt met kleine Brooklyn. 'Al vijf maanden lang ben je elke dag scherper, sterker en wijzer aan het worden. Al vijf maanden lang verrijk je ons leven en stromen we over van liefde. Alweer vijf maanden oud en ik mis je nu al. Maar al vijf maanden is elke dag samen met jou een prachtig feestje.'

De trotse Kim sluit haar bericht af met een aantal mooie woorden. 'Voor altijd ben jij onze grootste liefde, zijn je vader en ik twee andere mensen geworden, zijn wij gegroeid en hebben wij andere prioriteiten en toekomstidealen. Ben jij onze nummer één. En dit heb jij bereikt, in slechts vijf maanden.'

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook