Woohoo! Nieuw seizoen Expeditie Robinson op komst

Dit is wat we tot nu toe weten.

Lees ook

Heb jij het afgelopen jaar stevig gebaald, omdat Expeditie Robinson niet op de buis verscheen? Dan hebben we nu goed nieuws. Dit jaar worden we wél getrakteerd op een nieuw seizoen van het overlevingsavontuur!

Nieuw seizoen

Presentatoren Kaj Gorgels en Nicolette van Dam maakten vandaag bekend dat Expeditie Robinson dit jaar wel wordt opgenomen. Vorig jaar werden de opnames gecanceld vanwege de uitbraak van het coronavirus. Dit jaar laten de programmamakers de opnames echter niet in de soep lopen door de pandemie, maar bedachten ze een oplossing.

Het programma wordt namelijk niet op een eiland in Azië opgenomen, maar vindt plaats op een tropisch eiland in Europa. En volgens de presentatoren wordt dit minstens zo bijzonder als de voorgaande seizoenen.

Videoboodschap

In een speciale videoboodschap vertellen Kaj en Nicolette over het gloednieuwe seizoen. 'Dames en heren, het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar we zijn terug dit jaar', begint Kaj. Nicolette vertelt vervolgens dat de twee binnenkort vertrekken, omdat het nieuwe seizoen opgenomen wordt. 'Ik kan je nu al vertellen: het wordt briljant', glundert Nicolette.

Of we dit seizoen weer kunnen genieten van BN'ers of onbekende Nederlanders is op dit moment nog niet duidelijk. Hoe dan ook, wij kunnen niet wachten.

Bron: Grazia | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook