3 Tips voor de paasbrunch

Duik zelf de keuken in en of laat je paasbrunch lekker bezorgen.

Met de komst van de lente staat Pasen ook weer voor de deur. Een goede reden om uit te pakken met heerlijk eten. Je kunt zelf de keuken in duiken, een romantische brunch thuis laten bezorgen of helemaal uitpakken en een weekendje weg gaan. Wij hebben drie goede paastips voor je.

De TOZI at home Easter box

Een traditionele Italiaanse Paastafel voor het hele gezin, wie wil dat niet? Daarom lanceert TOZI Amsterdam dit Paasweekend Easter boxen, waar je thuis van kunt genieten. Omdat het bij TOZI draait het om het delen van mooie momenten in goed gezelschap onder het genot van fijne gerechten – de zogenaamde cicchetti; kleine gerechtjes om te delen -, heeft Chef-kok Luca De Santis de meest pure ingrediënten samengebracht en drie Italiaanse Paastafels voor het hele gezin gecreëerd. Van de romige burrata tot de befaamde Vitello Tonnato en hét Italiaanse paasgeschenk: La Colomba á la TOZI, een zoete, luchtige cake met kersen en romige vanille crème. Er is ook een vegetarische box en een box voor kinderen inclusief een vrolijke paasverrassing.

Elke box wordt met eenvoudig te volgen instructies, making-of video en een unieke Spotify Playlist geleverd voor een bijzondere TOZI-ervaring bij je thuis. De boxen zijn hier te bestellen voor woensdag 31 maart, 2 uur en is af te halen in TOZI op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 april. Je kunt de box ook door heel Nederland laten bezorgen. Extra leuk: iedereen die de paasbox afneemt, maakt kans om dit voorjaar om een geheel verzorgde TOZI picknick mand vol Italiaanse delicatessen te winnen voor vier personen.

Zelf aan de slag met de paasrecepten van Crisp

Of het nu voor ontbijt, lunch of brunch is, bij Crisp vind je alles om er op de paastafel een buitengewoon feest van te maken: paasstol met pistache, eitjes om te pocheren, eitjes om te verstoppen, desembroden die je knapperig afbakt in eigen oven, geitenkaas met fenegriek, de beste Noorse zalm en nog véél meer. Ontzettend lekker, met liefde gemaakt en natuurlijk knettervers.

Maar er is meer. Samen met Robin van Otterloo, de 29 jaar jonge chef van het Amsterdamse restaurant Choux, bedacht Crisp zeven recepten om zelf te maken voor pasen. Van een citroentulband met viooltjes en kaneelhaasjes met suikersnuitjes tot een focaccia met sinaasappel en rozemarijn en plaattaart met bietjes en raapstelencrème. Je kunt alle ingrediënten met één klik in je virtuele mandje leggen en kunt vervolgens thuis aan de slag met de handige kookstand in de Crisp-app. Je kunt de Crisp app gratis downloaden via iTunes of Google Play. Kijk op crisp.nl voor meer info.

Een luxe paas-overnachting bij hotel De L’Europe

Sta jij te trappelen om er even tussenuit te gaan? Jezelf in de watten te leggen met je partner, beste vriendin, moeder of iemand anders? Dan is het lange paasweekend hier het perfecte moment voor. Bij De L’Europe hebben ze daarom een luxe Paaspakket samengesteld.

Je verblijft in het hart van de stad bij De L’Europe in een van de royale suits met uitzicht op de Amstel. 's Avonds krijg je op de kamer een 3-gangen champagnediner met Franse culinaire hoogstandjes van brasserie Marie. Als je de volgende ochtend met prachtig uitzicht wakker bent geworden, wacht er een luxe paasbrunch op je in de kamer. De rest van de dag maak je een mooie stadswandeling en krijg je voor onderweg een picknick tas vol lekkers, samengesteld door de chef-koks van het hotel, mee. Een paasweekend waar je u tegen zegt als je het ons vraagt! Hier kun je boeken.

Laatste nieuws