Robin Martens deelt prachtige foto van groeiende babybuik

En wat staat het haar goed!

Lees ook

Robin Martens is alweer zes maanden in blijde verwachting van een dochter. Op Instagram deelt ze een foto van haar groeiende buik en ze stráált!

Bump

'Ik ben nu 6 maanden zwanger. Dat kun je ook wel zien aan het buikje', luidt het bijschrift. Op de foto poseert de zwangere beauty op een klein strandje in een lange rode jurk, terwijl ze trots haar buik vasthoudt. Hoewel de actrice haar volgers op Instagram goed op de hoogte houdt van haar zwangerschap, is dit de eerste keer dat ze haar bump zo duidelijk laat zien.

Baby girl

Robin en lover Benjamin onthulden in januari dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. 'Ik ben zwanger!!!! Thank God for this miracle', liet de voormalig GTST-actrice op Instagram weten bij een mooie foto samen met haar grote liefde. Niet veel later maakten ze bekend dat het een meisje wordt en gaven ze een update over de de zwangerschap. 'De twintig weken echo was erg bijzonder en de kleine beweegt lekker veel, zo gezellig in mijn buik! Kon ik maar 24/7 naar je kijken via een echoapparaat', aldus Robin.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook