Dit zijn de opvallende nagellaktrends voor de zomer

Hallo, inspiratie!

Lees ook

In 2021 mogen je nagels light and bright zijn. We kiezen niet meer voor een klassieke rode nagel, maar gaan los met verschillende designs en printjes. En – ja, echt – zelfs de french manicure mag weer gezien worden.

70’s inspired

Items uit de 70's zien we niet alleen in outfits terug. Ook op onze nagels mogen 70's kleuren als oranje, rood en blauw van zich laten zien. Wij zijn fan!

French manicure

Je kent 'm vast nog wel van vroeger: de french manicure. Een verzorgde lichtroze nagel met bovenaan een wit randje. Deze zomer steken we de french manicure in een nieuw jasje. Geen witte, maar kleurrijke randjes it is.

Emoji nails

Ben je in een funky bui? Kies dan voor een basic kleurtje, afgemaakt met allerlei verschillende emoji's. Van smileys, hartjes, diamanten en regenboogjes wordt iedereen blij, toch?

Pastelkleuren

Nu de klok een uur vooruit is gezet, hullen we ons maar al te graag in pastelkleuren. Enne, ook je nagels mogen een pastelkleurtje krijgen. Kies voor verschillende pastelkleuren om zo een prachtig geheel te maken.

Pucci nails

De zogenoemde Pucci nails zijn afkomstig van de designer Pucci, die abstracte printen met felle kleuren samen laat komen. Een bold look die we deze zomer op veel handen terug gaan zien.

Bron: Grazia | Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook