De perfecte workout voor jou volgens je sterrenbeeld

Dansen, personal training of toch hardlopen? De sterren vertellen het je!

Er bestaan heel wat sporten en er lijken er steeds meer bij te komen. Zie jij tussen de bomen het bos niet meer? De sterren helpen je op weg met de sport die het beste bij jou past volgens je sterrenbeeld.

Ram – personal training
Jij staat het liefst in het middelpunt van de belangstelling en neemt competitie net iets te serieus. Daarom is personal training de beste optie voor jou.

Stier – dansen
Jij bent sensueel en houdt van kunst, dus dansen is de beste sport voor jou. Het biedt de intensieve training die jij nodig hebt en past bij jouw artistieke kant.

Tweelingen – HIIT
Jij raakt snel verveeld en daarom is een intervaltraining precies wat jij nodig hebt. De intense en korte oefeningen vervelen niet en zorgen ervoor dat jij alles uit je work-out haalt.

Kreeft – groepslesjes
Alleen is ook maar alleen; jij hebt het liefst mensen om je heen. Zoek een sportbuddy of probeer een zumba-les. Zet de muziek aan en sport samen!

Schorpioen – hardlopen
Jij hebt als schorpioen de kracht om met volle focus ergens voor te gaan, vooral als je een doel voor ogen hebt. Trainen voor een marathon is dan ook dé work-out die bij jou past.

Boogschutter – klimmen
Sociaal en avontuurlijk, dat zijn de eigenschappen die jou beschrijven. Klimmen is een fijne work-out die je uit je comfortzone haalt.

Steenbok – legertrainingen
Jij bent een doorzetter en gaat graag een uitdaging aan. Daarom sluit een training door de modder – die extra zwaar is – precies aan bij jouw behoeftes.

Leeuw – full body work-outs
Jij bent competitief, hebt een sterke wil en staat altijd open voor een uitdaging. Je motivatie is nooit ver te zoeken, dus het is het beste om een work-out te kiezen waarmee jij je hele lichaam kunt trainen.

Maagd – barre
Barre is een training die wat weg heeft van ballet. Het daagt je uit om oefeningen te herhalen tot je ze perfect uitvoert en het draait volledig om techniek. Hierdoor past het goed bij een perfectionistische Maagd.

Vissen – yoga
Yoga helpt je te connecten met je innerlijke zelf terwijl je werkt aan een strakker lijf. Twee vliegen in één klap, precies waar jij naar op zoek bent.

Weegschaal – kickboksen
Dankzij kickboksen kun jij je wilde kant laten zien; leef je uit!

Waterman – teamsport
Hockey, volleybal of voetbal: deze sporten zijn jou op het lijf geschreven. Jij bent een echte teamspeler en het competitieve deel van samenspel trekt jouw interesse.

Beeld: iStock

Laatste nieuws