Trainer Jennifer Lopez onthult het sportschema van de zangeres

En je kunt het gewoon thuis doen!

Lees ook

Het geheim naar een lichaam als dat van Jennifer Lopez? Een paar enkelgewichten en een killer workout van haar trainer Tracy Anderson. Doe je mee?

JLo (51) lijkt mooier te worden met de jaren en er zijn niet veel mensen die het haar nadoen. Ze hoeft het echter niet allemaal alleen te doen, want ze krijgt hier en daar wel wat hulp om er fantastisch uit te zien. Zo ook van haar personal trainer Tracy Anderson. Enne, goed nieuws: Tracy heeft JLo's sportschoolgeheimen onthuld. Maak je aantekeningen?

De zangeres eet clean en pakt voldoende rust, maar Jennifer heeft ook een goed trainingsschema. Tracy: 'Wil jij ook een lichaam zoals JLo? Dan is dit sportschema echt iets voor jou! Het versterkt het hele lichaam, maar legt wel een extra accent op de billen. Naast het verstevigen van de spieren probeer ik de spieren ook te verlengen. Dit geeft een mooier effect.'

Het trainingsschema vind je hier. Je doet alle oefeningen 30 keer aan de ene kant en vervolgens 30 keer aan de andere kant. Gebruik in het begin enkelgewichten van 1 of 2 kilo en bouw dat op naar 5 kilo(wat JLo gebruikt).

Bron: Health | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook