Yolanthe over plastische chirurgie: ‘Er is tegenwoordig zoveel mogelijk’

Yolanthe snapt alle ophef om plastische chirurgie niet zo.

Iets aan jezelf laten doen is anno 2021 steeds minder taboe, al zijn er altijd nog mensen die er fel op tegen zijn. Yolanthe snapt alle ophef om plastische chirurgie niet zo, dat schrijft ze in haar column voor Grazia.

Veel mogelijk

Lipfillers, botox, een neuscorrectie en ga zo maar door. Tegenwoordig is alles mogelijk en daar wordt dan ook gretig gebruik van gemaakt. Zeker als het om BN'ers gaat, laten mensen op Instagram, Facebook en Twitter graag hun ongezouten mening horen.

Dat is ook Yolanthe niet ontgaan. Volgens haar kunnen mensen op social media heel hard tegen elkaar zijn als het gaat om plastische chirurgie. 'Persoonlijk sta ik niet negatief tegenover plastische chirurgie. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk, het is niet meer bijzonder als iemand iets heeft laten opknappen.'

Gelukkiger

Sterker nog, de presentatrice snapt het wel als mensen wat aan zichzelf willen verbeteren. 'Een van mijn vriendinnen heeft pas haar oogleden laten liften. Een wereld van verschil en ze straalt helemaal. Good for her!' zegt ze.

Ze snapt dan ook niet waarom mensen zich zo druk maken om de keuzes die een ander maakt en vindt dat iedereen vooral lekker moet doen wat ze zelf willen. 'Zolang je niemand er kwaad mee doet en je er zelf gelukkiger van wordt, wat maakt het dan uit wat iemand anders daarvan denkt?'

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws