Mikky Kiemeney eerlijk over onzekerheden

'Dat voelt gek', biecht ze op.

Lees ook

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong zijn samen dolgelukkig in Barcelona. Frenkie voetbalt inmiddels al een tijdje voor FC Barcelona en dat brengt flink wat glamorous momenten met zich mee. En dat voelt soms toch gek voor de down to earth Mikky.

Luxe

In de nieuwste LINDA.meiden vertellen Mikky en Frenkie openhartig over hun leven in Barcelona. Ondanks dat Frenkie keihard aan de weg timmert aan zijn voetbalcarrière en Mikky werkt aan een eigen sieradenlijn, is er af en toe wel tijd voor een luxe feestje. Want als voetballer van FC Barcelona hoort dat er nu eenmaal bij. Hoewel Mikky enorm geniet van dit soort momenten, blijft het voor haar bijzonder. 'Als we bijvoorbeeld opgehaald worden voor een chic event of sportgala en we per vliegtuig of helikopter naar de feestlocatie gaan. Dan wordt mijn haar en make-up gedaan, en hangt een op maat gemaakte dure jurk klaar.'

Gewoon

Op de foto gaan met een glas champagne op een feestje waar de meest stunning topmodellen rondlopen. 'Dat voelt gek', vertelt Mikky eerlijk. 'Ik ben datzelfde meisje van vroeger, alleen de wereld waarin ik zit is veranderd.' Ook is Mikky openhartig over het gevoel van onzekerheid dat haar op zulke momenten bekruipt. 'Ik zie de grootste beauty's rondlopen op zo'n avond, terwijl ik een gewoon meisje ben. Niet extreem lang, heb geen dunne benen. Iedereen had mij kunnen zijn.' Nou Mikky, daar zijn we het absoluut niet over eens. Je bent prachtig!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook