10 Redenen waarom jouw moeder de beste is

Als er een prijs zou zijn voor beste luisteraar, zouden we 'm aan onze moeder willen geven.

Lees ook

Ondanks dat we heel wat mensen leren kennen, is er één persoon in ons leven waar we altijd op kunnen bouwen. Vanaf het moment dat je in haar leven komt is ze onmisbaar. En ja, dan hebben we het natuurlijk over onze moeder! Speciaal in het teken van Moederdag: 10 redenen waarom jouw moeder de beste is.

1. Ze heeft je op je beste en slechtste momenten gezien
Misschien kon je haar tijdens de puberteit echt niet uitstaan, maar ondanks de momenten waarop je je misschien vreselijk gedroeg, stond ze voor je klaar.

2. Ze steunt je wildste dromen
Je moeder is je grootste fan. Hoe onrealistisch je doelen soms ook mogen zijn, ze wil altijd dat je je eigen geluk vindt.

3. Moeder/dochter-dagen zijn de beste
Tijd doorbrengen met je moeder is geweldig. Jullie kennen elkaar door en door en weten dan ook precies wat jullie beide leuk vinden om te doen.

4. Je kunt met haar over alles praten
Als er een prijs zou zijn voor beste luisteraar, zouden we hem aan onze moeder willen geven. Ze toont altijd interesse en vindt geen enkel onderwerp te saai.

5. Je kunt altijd bij haar terecht
Als iets je dwars zit, weet je haar altijd te bereiken. Zelfs midden in de nacht kun je haar opbellen voor een beetje advies.

6. Ze weet je altijd op te vrolijken
Na een lange dag op je werk staat er een kopje thee en wat lekkers voor je klaar en als je iets te hard gefeest hebt, is zij degene die een aspirine en een ontbijtje op bed komt brengen. Moeders weten precies wat je nodig hebt!

7. Jullie zijn eerlijk tegen elkaar
Jullie hebben geen geheimen voor elkaar en weten dat jullie elkaar kunnen vertrouwen. Je moeder zal altijd zeggen waar het op staat.

8. Ze weet precies wat je leuk vindt
Na jarenlang samen te zijn gaan winkelen, weet je moeder precies wat jouw stijl is. Zodra ze een cadeautje voor je heeft, weet je dat het iets leuks is!

9. Jullie band wordt steeds hechter
Je weet haar steeds meer te waarderen en dat laat je haar ook merken, én andersom.

10. Je hebt veel van haar geleerd
En zij van jou! Zo leerde zij je hoe je een wasje moet draaien en legde jij haar uit hoe een smartphone werkt.

Bron: Marie Claire | Beeld: Gilmore Girls

Laatste nieuws

Zie ook