Viral: Dit is waarom iedereen blauwe foundation moet hebben

En wel om déze reden!

Lees ook

Van speciale dansjes en beautyhacks tot het showen van je goedkoopste designeraankoop, elke week gaat er wel weer iets anders viral op TikTok. Momenteel houdt een blauwe – ja, blauwe – foundation het internet in zijn greep.

Verkeerde kleur

Hoeveel beautyvideo's we ook hebben gekeken op YouTube, het blijft lastig om een goede foundationmatch te vinden. Vooral in de drogist is het vinden van een perfecte kleur even lastig als zoeken naar een speld in een hooiberg. De ene kleur is veel te licht, de ander weer te donker. En denk je eindelijk een goede match te hebben gevonden, blijkt-ie véél te warm voor je skintone te zijn.

Maar geen paniek, want TikTokker Rose Siard heeft daar de oplossing voor. Je raadt het misschien al, maar dat is waar die blauwe foundation van pas komt.

Blauwe foundation

'Waarom ik blauwe foundation heb?', begint Rose in haar video. 'Let me show you.' Om te laten zien hoe blauw de foundation aka 'foundation mixing pigment' is, brengt ze wat aan op haar hand. Jep, dat is zeker weten blauw!

Vervolgens brengt ze aan de ene helft van haar gezicht een foundation aan die iets te donker en te geelkleurig is voor haar huidtint. Aan de andere kant van haar gezicht mengt ze deze zelfde foundation met een paar druppels van de blauwe foundation. En ja hoor, de 'blauwe' kant matcht nu pérfect met haar nek en ziet er een stuk natuurlijker uit. Lifehack!

@roseandben

Have you tried this?! 😱😱 #viralmakeup #makeuptutorial

♬ original sound – Rose Siard

Bron: Grazia | Beeld: iStock | Video: TikTok (roseandben)

Laatste nieuws

Zie ook