Hilarisch: Starbucks-barista’s delen bizarste bestellingen 

Een grote Cereal Latte met havermelk met een extra shot espresso, chocoladesiroop, karamelsiroop, slagroom en kaneel, alsjeblieft!

Lees ook

Wie weleens bij Starbucks een koffietje to go haalt, hoeft zich niet bezwaard te voelen als je een cappuccino met een extra shot espresso en amandelmelk bestelt. Deze bestelling stelt namelijk niks voor in vergelijking met de ellenlange orders die barista’s regelmatig voor de kiezen krijgen.

TikTok

TikTok is niet langer een platform waarop alleen leuke dansfilmpjes en handige hacks worden gedeeld. Tegenwoordig is het zoveel meer en delen vele gebruikers regelmatig hun herkenbare leed op het social mediaplatform.

Onlangs deelde een TikTokker een video over de reden waarom hij ontslag wilde nemen. In de video is een bon te zien van een koffiebestelling met tig extra ingrediënten. Hiermee gooide de TikTokker het balletje op, want al snel deelden vele Starbucks-medewerkers foto’s van bijzondere bestellingen op social media.

@projectjosie

##fyp ##starbucks ##oops

♬ original sound – ProjectJosie

Ellenlange bestellingen

Hoewel sommigen zich toch ietwat opgelaten voelen als ze een kleine toevoeging aan hun koffie willen doen, blijkt dat er genoeg anderen zijn die hier geen last van hebben. Op social media gaan namelijk foto’s rond waaruit blijkt dat sommige klanten van Starbucks niet schromen om een behoorlijk aantal ingrediënten aan hun koffie toe te voegen.

Voortaan kun je dus zonder blikken of blozen die cappuccino met havermelk, een extra shot espresso, karamelsiroop en slagroom bestellen.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook