De nieuwste innovatieve musthaves voor een gezonder leven

Van een health watch tot een slimme weegschaal.

Lees ook

Iedereen kent de sportieve smartwatches wel: horloges waarop je je sportprestaties, zoals hartslag en snelheid, kunt bijhouden. Vaak kun je er ook muziek mee afspelen en e-mails op ontvangen. Handig, maar Garmin gaat nog een stapje verder. De nieuwe campagne, Dear Body, gaat over gezonder leven en luisteren naar je lichaam waarbij hun innovatieve producten, zoals de health watches Venu 2 en Venu 2S, de stijlvolle Lily en de slimme weegschaal Index S2 je helpen. Stuk voor stuk producten waarmee je je algehele welzijn kunt monitoren en verbeteren.

Health: Garmin Venu 2/2S

De smartwatches van nu houden veel meer bij dan alleen je sportieve bezigheden. Ze helpen je gezondheid en fitheid in de gaten te houden, echte health watches dus. Deze watches hebben een paar dingen gemeen: je kunt er je e-mail en berichten op ontvangen. Je kunt zelf kiezen hoe de wijzerplaat eruitziet. Je kunt je hartslag, snelheid, afstand en calorieverbruik meten tijdens het sporten. Daarnaast worden je dagelijkse activiteiten gemeten, zoals de hoeveelheid slaap, je cyclus, zwangerschap, stressniveau, het aantal gelopen stappen, gelopen trappen en meer. De nieuwste Venu 2 en 2S voegen daar nog wat aan toe. Wanneer je het horloge juist gebruikt, krijg je te zien of je goed geslapen hebt en of je lichaam klaar is voor een intensieve work-out of dat je het juist wat rustiger aan moet doen; hoe hoog je stressniveau is en wanneer het tijd is voor een ontspanningsoefening. Inzichten die bijdragen aan een verbeterd welzijn. Daarnaast bevat het horloge meer dan 25 sportapps, met speciale graphics waarmee oefeningen worden weergegeven. Extra leuk is dat je op het AMO-LED-scherm gedetailleerd kunt zien welke spiergroepen je hiermee traint.

Grote plus: de gezondheidsmonitoringfuncties zorgen ervoor dat je gezondheid echt verbetert. Alle informatie over je fitheid en sportieve prestaties vind je terug in Garmin Connect, een gratis online community. En met een speciale health snapshot ontvang je binnen 2 minuten een overzicht van je gegevens, die je direct door kunt spelen naar je zorgverlener.

Ook handig: het horloge bevat veiligheids- en trackingfuncties met automatische ongevaldetectie (tijdens wandelingen of hardlopen) en handmatig geactiveerde waarschuwingen, die in noodgevallen real time de locatie naar contactpersonen sturen. Daarnaast kun je met LiveTrack door vrienden en familie worden gevolgd – leuk tijdens hardloopwedstrijden.

Venu2/2S €399,99, ook verkrijgbaar met lederen polsband via de juwelier voor €449,99

Music: Venu Sq

Is een vierkant horloge meer jouw ding, dan is er de Garmin Venu Sq, ook verkrijgbaar in een speciale Music Edition. Hiermee luister je zonder telefoon 24/7 je favoriete podcast of album. Met een opslag tot 500 liedjes. Voor als je wilt rennen met up-tempo muziek!

Venu Sq serie vanaf €199,99

Stijlvol & smart: Lily

Dat een smartwatch ook vrouwelijk en stijlvol kan zijn bewijst Garmin met Lily. Het horloge is met zijn kast van 34 mm en modieus achtergrondpatroon een perfecte match met elke look. Bovendien is de smartwatch verkrijgbaar in verschillende modellen (sport of klassiek) en kleurcombinaties, van paars tot beige, en met verschillende bandjes. Het horloge richt zich op vrouwen en heeft naast de gebruikelijke gezondheids- en fitnessfuncties ook speciale tools om je menstruatiecyclus en zwangerschap te monitoren. En dat allemaal verpakt in een stijlvol accessoire.

Lily serie vanaf €199,99

Slimme weegschaal: Garmin Index S2

We weten allemaal dat een gezond lichaam niet alleen om je gewicht in kilo’s draait. Ook spiermassa, vetpercentage, botmassa, vochtpercentage en – heel belangrijk – je BMI zijn van belang. Met de slimme weegschaal van Garmin, de Index S2, krijg je eenvoudig inzicht in je gezondheid. Door middel van grafieken meet je je gewichtsverloop en wordt het een stuk eenvoudiger om je doelen te behalen. En handig: door middel van wifi worden alle gegevens ook meteen doorgezet naar je Garmin Connect app.

Extra plus: de weegschaal heeft een fijn slank design en een hoge resolutie-kleurendisplay. Hij staat dus ook nog eens mooi in je badkamer.

Garmin Index S2 €149,99

Beeld: Garmin

Laatste nieuws

Zie ook