Famke Louise openhartig over plastische chirurgie: ‘We hebben allemaal onze onzekerheden, ik ook’

'Dit ben ik en daar doe ik het mee.'

Lees ook

Haar borsten zouden te klein zijn en haar lippen te groot. Ze zou daarom onder het mes zijn gegaan, zo gaan de geruchten. Maar daar is niks van waar. Famke Louise is nog altijd au naturel en blij met wat ze heeft gekregen van moeder natuur, dat vertelt ze in een interview met Beau Monde.

Plastische chirurgie

Eén van de meest gelezen gossip op Famke, is dat ze lipfillers zou hebben. Wat volgens haar de grootste onzin is. 'Ik heb nooit iets laten snijden of injecteren. Volgens mij heb ik dat ook niet nodig. Ik heb van nature toch mooie jukbeenderen? En ik ben geboren met volle lippen. Al zou ik het willen, ik zou niet weten wat ik in een kliniek aan mezelf moet veranderen', zegt ze. Of ze het ooit zou overwegen? Zeg nooit nooit. 'Als ik op een dag gekke kraaienpoten krijg, zou ik wel fillers overwegen.'

Onzekerheid

Dat ze niet onder het mes is geweest, betekent heus niet dat ze altijd zelfverzekerd is. 'We hebben allemaal onze onzekerheden. Ik ook. Maar daar deal ik gewoon mee. Dit ben ik en daar doe ik het mee', vertelt ze.

Eén van de dingen waar de zangeres onzeker over was, waren haar tanden. Nu heeft ze een beugel. Ze had ook voor facings kunnen kiezen, maar daar heeft ze vriendelijk voor bedankt. 'Dat vind ik zo eng. Straks vallen ze uit je mond. En kan ik om wat voor reden dan ook geen nieuwe laten plaatsen. Nee, liever een jaar op de blaren zitten met een beugel, en dan kan ik op mijn zeventigste zeggen dat ik zulke mooie rechte tanden van mezelf heb', aldus Famke.

Happy

Een andere onzekerheid van de zangeres waren vroeger haar borsten. 'Ik heb vaak gehoord dat mijn borsten te klein zijn. “Je hebt helemaal niets”, hoorde ik dan', vertelt ze. Nu ze fanatiek traint is ze anders naar zichzelf gaan kijken. 'Nu is mijn lijf afgetraind en vind ik mijn kleine borsten daar prachtig bij passen. Het sporten heeft me ook enorm geholpen bij me mentaal beter voelen. Door de endorfine, een stofje dat vrijkomt, voel ik me meer happy. In mijn lichaam, maar ook mentaal.'

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook