Rose Bertram deelt eerlijke foto’s van haar lichaam kort na de bevalling

'Eindelijk iemand die échte foto’s laat zien', klink het in de comments.

Lees ook

Rose Bertram en Gregory van der Wiel werden in februari de trotse ouders van Zaylee. Eén maand nadat Rose van haar dochter beviel, stond ze weer in bikini voor de camera. Iets wat haar toch wel onzeker maakte. In een openhartige post op Instagram blikt het model terug op deze shoot.

Postpartum

'Deze photoshoot had ik één maand na mijn bevalling', begint Rose haar bericht op Instagram. 'Ik twijfelde of ik foto’s in bikini moest maken, en om mijn lichaam te laten zien dat totaal niet in shape was.'

Toch besloot ze de beelden van de shoot op Instagram te zetten. 'De druk van social media is enorm, daarom wil ik deze foto’s posten om de real deal te laten zien', gaat het model verder.

Onzekerheden

'We hebben allemaal onze onzekerheden. Niemand is perfect, perfectie bestaat niet. Ik heb twee kinderen gekregen en zij zijn het beste wat ik ooit kon krijgen. Wat maakt het uit hoe mijn lichaam eruitziet na de bevalling? Het doel is om voor je lichaam te zorgen als je er klaar voor bent.'

Vervolgens deelt het model een paar (prachtige!) foto’s van de shoot in kwestie. Enne, wij zijn niet de enigen die enthousiast worden van deze beelden. 'Eindelijk iemand die échte foto’s laat zien. Dankje', 'You rock', en 'Je bent prachtig', klinkt het in de reacties. Daar zijn wij het helemaal mee eens.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook