Monica Geuze openhartig over cosmetische ingrepen

Op Instagram Stories vertelt Monica welke ingrepen ze heeft laten doen.

Dat Monica Geuze weleens een cosmetische ingreep heeft ondergaan, is allang geen geheim meer. Een paar jaar geleden liet de influencer nog geregeld haar lippen opspuiten en in haar nieuwe boek Unreleased verklapt ze dat ze twee keer haar borsten heeft laten vergroten. Op Instagram Stories onthult Monica welke ingrepen ze nog meer heeft laten doen.

Fillers en botox

Monica Geuze deelt al jarenlang haar lief en leed op het internet. In haar wekelijkse vlogs is bijna geen enkel onderwerp off-limit. Ook op Instagram is de influencer niet bang om taboe-topics aan te snijden. Op de vraag van een volger of ze naast lipfillers ook nog andere fillers of botox heeft gedaan, antwoordt Monica dan ook bloedeerlijk. “Jazeker. Alleen ik kies ervoor dat niet duidelijk te delen, omdat ik vind dat ieder die keuze voor zichzelf moet maken en zich niet door anderen moet laten beïnvloeden.”

Dat wil echter niet zeggen dat ze haar cosmetische ingrepen geheim wil houden. Zo vertelt Monica dat ze in het verleden lipfillers heeft gehad, maar dat ze die heeft laten verwijderen. “Ik heb ook weleens fillers in mijn jukbeenderen, kaaklijn en neus gehad”, gaat ze verder, waarbij ze benadrukt dat fillers tijdelijk zijn. “Ik werk ook regelmatig preventief mijn fronsrimpel bij met botox en ook gebruik ik botox in mijn oksels tegen zweten.”

Over één ding wil Monica echter heel duidelijk zijn: “Dit is geen promo of whatever, maar check goed naar welke cosmetisch arts je gaat en loop niet zomaar ergens naar binnen.” Het is volgens de influencer heel belangrijk dat je een cosmetisch arts vindt die bij je past.

Borstvergroting

Hoewel Monica niet altijd zo loslippig is over welke cosmetische ingrepen ze heeft ondergaan, was het breaking news toen ze in haar nieuwste boek Unreleased onthulde dat ze twee keer een borstvergroting heeft gehad. In het boek beschrijft ze hoe onzeker haar borsten haar maakten. Toen tienermeiden om haar heen borsten kregen en beha's begonnen te dragen, was er bij haar nog niks te bekennen. Hoewel ze er geen fan van is om in een gezond lichaam te laten snijden, begon het een obsessie te worden. Ze deed goed research en bezocht meerdere klinieken. “Toch durfde ik steeds niet”, schrijft ze. Nadat een vriendin het liet doen, besloot ze toch de stap te zetten.

Twee maanden later bleek ze zwanger van Zara-Lizzy. “Mijn borsten begonnen pijn te doen en het leek alsof ze begonnen te zwellen. Ik vroeg me af of er iets fout was gegaan en of ik toch rustiger aan had moeten doen tijdens mijn herstel. Niets was minder waar: ik bleek zwanger.” Stiekem best handig, want zo kon ze lang haar grotere borsten op haar zwangerschap gooien.

Na de bevalling van haar dochter waren haar net nieuwe borsten niet meer wat het geweest was. “Het werd steeds meer loshangend vel versierd met striae. Je kunt je voorstellen: ik was niet blij.” De huid rondom haar borsten was zo opgerekt, dat de implantaten niet meer op hun plek bleven zitten. “Ze draaiden gewoon als ik voorover of opzij leunde”, aldus Monica. Vlak voor haar break-up met Lars Veldwijk in 2019, ging ze voor de tweede keer onder het mes om haar borsten opnieuw te laten doen.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws