Nienke Plas verrast volgers met nooit eerder vertoonde zwangerschapsfoto

Stunning!

Lees ook

Nienke Plas en hubby Resley Stjeward zijn deze week de trotse ouders geworden van zoontje Novi-Jaxx. Hoewel de YouTuber natuurlijk ontzettend blij is met de komst van haar tweede kindje, blikt ze vol weemoed terug op haar zwangerschap.

Baby belly

“De zwangerschap vliegt voorbij en dat besef je pas wanneer de blessing-baby uit je is gekomen”, schrijft Nienke bij een prachtige zwangerschapsfoto op Instagram. Te zien is hoe ze in een witte doek hangt. De contouren van haar lichaam en haar baby belly steken af tegen de witte achtergrond. “Daarom kan ik iedereen aanraden je mooie buik te vereeuwigen met een shoot”, gaat de YouTuber verder.

Nienkes volgers zijn onder de indruk van de stunning foto. “You did this“, “Wauw wat een onwijs mooie foto Nien” en “Prachtig”, klinkt het in de comments. “Nu moet ik dus nog een keer”, grapt Kim Kötter, die in februari van haar derde kindje beviel.

Thuisbevalling

Gisteren verbaasde Nienke haar volgers ook al met intieme beelden van haar thuisbevalling. “Statusupdate: ik denk dat mijn vliezen net gebroken zijn”, vertelt de YouTuber in haar video. Toch heeft ze nog geen krampen of weeën, dus maakt ze zich op om naar bed te gaan. Een goede nachtrust wordt het uiteindelijk niet, want een paar uur later beginnen de weeën en stapt ze een bevalbad in. Met hubby Resley, zoontje Frenky-Dean en een paar andere dierbaren aan haar zijde, puft ze wat af.

Het was het uiteindelijk allemaal waard. “Eén keer hard persen en daar was onze kleine boy dan”, vertelt Nienke in de video. Vervolgens zien we haar met de pasgeboren baby op de bank kruipen, waar haar zoontje Frenky-Dean de navelstreng door mag knippen. “Je broertje heet Novi-Jaxx”, vertelt Nienke aan de nieuwe grote broer. “Aah wat mooi. Ik vind het leuk”, klinkt het in de kamer.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook