Oh my: Lidl verkoopt tas met geheim wijnvakje

Sssst, je hebt het niet van ons!

Lees ook

Met dit lekkere weer brengen wij het liefst zoveel mogelijk tijd door met een koel wijntje in onze hand. Toch staat het een beetje gek als je heel de dag met een flesje vino rondloopt. Daar heeft Lidl de perfecte oplossing voor: een tas met een geheim wijnvakje!

Geheim wijntuitje

Lidl komt wel vaker met handige producten, maar wat ons betreft is dit toch wel hun beste tot nu toe. De supermarktketen komt namelijk met een handtas waar een geheim wijnvakje in zit. Ja, echt! Je kunt in deze tas dus een hele fles wijn kwijt en er zit een verborgen tuitje in om je glas stiekem vol te schenken met wijn.

De tassen worden verkocht in verschillende stijlen. Elk model is voorzien van een uitneembaar stuk waar zo'n 1.5 liter wijn in past. Dat zijn twee flessen! Je hebt een handtas gemaakt van synthetisch leer, een strandtas met blauwe strepen of een sportieve rugtas van nylon. Iedere variant heeft een verborgen tapkraantje aan de buitenkant. Zet een glas onder het tapkraantje en klaaaar: je hebt een heerlijk wijntje.

Prijskaartje

De tassen kosten zo’n 20 pond, wat omgerekend ongeveer 22 euro is. Er is alleen een klein minpuntje aan dit leuke verhaal, want tot nu toe zijn de tassen alleen nog maar bij de Lidl in Engeland te koop. Laten we hopen dat ze snel naar Nederland komen!

Benieuwd hoe de wijntasjes eruitzien? Je bekijkt ze HIER.

Bron: Grazia | Beeld: New Girl

Laatste nieuws

Zie ook