Het lijkt erop dat déze BN’er meedoet aan Expeditie Robinson!

De geruchtenmolen draait overuren.

Lees ook

Ieder seizoen is het hetzelfde verhaal: we blijven eindeloos gissen naar welke BN'ers meedoen aan Expeditie Robinson. BN'ers zijn plotseling minder actief op social media (want hun telefoon mag uiteraard niet mee) of worden gespot op het vliegveld. Op dit moment lijken fans zeker te weten dat déze influencer sowieso op expeditie gaat.

Verschillende aanwijzingen

Tijdens je deelname aan Expeditie Robinson ben je compleet verwijderd van de buitenwereld. Instagram Stories delen of een live-sessie met je volgers op Instagram zit er dan ook absoluut niet in. Telefoons zijn niet toegestaan op het onbewoonde eiland, dus BN'ers vallen hierdoor vaak door de mand als het gaat om het geheimhouden van hun deelname aan het programma. Ben je als influencer namelijk dagelijks enorm actief op Instagram, maar deel je plotseling alleen maar oude foto's? Tja, dan draait de geruchtenmolen binnen no time overuren.

Bij Defano Holwijn is dit nu het geval. Oplettende volgers merken op dat de influencer in de afgelopen periode vooral veel oude foto's op Instagram heeft gedeeld. Ook ging Defano regelmatig live met zijn eigen format FC Avondklok, die hij hield om mensen door de tijd van de avondklok heen te slepen. Deze sessies hebben inmiddels plaatsgemaakt door Club Avondklok, die nu gehost wordt door andere artiesten.

Nog meer hints

Daar blijft het echter niet bij. Een oplettende volger besloot Defano een DM te sturen met de vraag of hij in Expeditie Robinson zit. Om te bewijzen of Defano wel echt actief is op Instagram, of dat hij zijn Instagram-foto's automatisch vooruit heeft gepland, vroeg de fan of hij een foto van een nieuwsbericht van die dag kon versturen. Guess what? De fan werd geblokkeerd op Instagram.

Als klap op de vuurpijl ontving het roddelaccount Juice Channel een berichtje van iemand die Defano in het vliegtuig spotte met de filmcrew van Expeditie Robinson. Als dat niet genoeg hints zijn, dan weten wij het ook niet meer.

Bron: Grazia | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook