Nienke Plas laat vlak na bevalling post-baby body zien

'We kunnen er maar beter om lachen dan om huilen', aldus de vlogger.

Lees ook

Nienke Plas werd onlangs moeder van haar tweede zoontje Novi-Jaxx. Ook in de kraamweek werd de camera er gewoon bij gepakt en vlogt ze alle momenten van het leven na een bevalling, inclusief haar post-baby body.

Real deal

Waarom we zo van Nienke Plas houden? Omdat ze straight to the point is, altijd realistische beelden laat zien en dingen niet mooier maakt dan ze zijn. Waar bekendheden vaak een paar maanden na de bevalling weer strak in bikini op the gram verschijnen, laat Nienke zien hoe een lichaam er écht uitziet vlak na het baren van een kind.

Geen wespentaille

'Mochten jullie willen weten hoe het ervoor staat met mijn buik…', begint ze. Vervolgens laat ze zien hoe haar buik er een kleine week na de bevalling uitziet 'We kunnen er maar beter om lachen dan om huilen', concludeert ze.

De vlogger laat haar lichaam in ondergoed zien, en ook haar buik die absoluut nog niet de oude is. 'Ik ben net bevallen liefie, wat denk je dan? Dat je meteen weer zo'n wespentaille hebt? Nee. Het vocht zit ook nog steeds in m'n enkel.'

Druktemakers

Het vierde gezinslid kwam op 2 juni 2021 thuis ter wereld. Daarmee kwam de grootste wens van haar eerste zoontje, Frenky-Dean, in vervulling: hij is grote broer geworden. “Lieve Novi-Jaxx. Je bent bij een stelletje druktemakers belandt, maar je went vast snel!”, schreef Nienke bij de aankondiging op Instagram.

In onderstaande video laat ze vanaf minuut 28:50 haar post-baby body zien.

Bron: YouTube | Beeld: BrunoPress | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook