Wauw: Bridget Maasland deelt eerlijke foto zonder make-up

"Eerlijke foto. Daar houd ik van en nog zo knap", aldus een volger.

We zien Bridget Maasland regelmatig in full glam, als ze voor de camera van RTL Boulevard staat. Maar zo wordt de presentatrice natuurlijk niet iedere ochtend wakker. Op Instagram deelt ze daarom een eerlijke woke up like this-foto zónder make-up.

Natural beauty

We zien Bridget regelmatig schitteren bij RTL Boulevard, maar ook zonder de glitter and glamour is de presentatrice een natural beauty. Op Instagram laat ze zien hoe ze er zonder al die opsmuk uitziet en schiet ze een eerlijk kiekje. Inclusief rommelige knot en grote glimlach. Onder de foto’s schrijft ze: “Morning! #netuitbedlook #netuitbedhaar.”

Complimenten

De presentatrice kan rekenen op veel complimenten onder haar ochtendfoto’s. Zo schrijft een volger: “Eerlijke foto. Daar houd ik van en nog zo knap.” Ook zijn haar volgers te spreken over haar natuurlijke gezicht mét rimpels en wallen. “Niks meer aan doen. Gewoon mooi!”, is er te lezen onder het bericht.

Door de natuurlijke look is ook te zien hoeveel Bridget op haar zoon Mees lijkt. Dit valt een volger ook op: “Nu zie je hoeveel Mees op jou lijkt.” Kortom, een goede ochtend voor Bridget!

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws