What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle.

Happy in Shape verzamelt elke week de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Met Zapp heb je binnen enkele minuten je boodschappen bezorgd

De nieuwe bezorgservice Zapp bezorgt binnen enkele minuten jouw dagelijkse boodschappen aan de voordeur. De kleine magazijnen (Zappstores) staan in verschillende wijken in Amsterdam en hebben meer dan 1.000 essentiële benodigdheden op voorraad. Drankjes, snacks, boodschappen en andere life savers. De bezorgers (Zappers) leveren jouw bestelling vanaf het magazijn direct bij jou thuis; zo kunnen ze producten snel leveren zonder rare tijdvensters. Ze garanderen dat de bezorging binnen 20 minuten bij jou is. Er is geen minimale bestelwaarde en ook geen gekke extra kosten. Je betaalt alleen de vaste fee van €1,80 en deze vervalt bij bestellingen vanaf €30. Meer info vind je hier.

White Claw’s nieuwste Hard Seltzer: Mango

Het populairste drankje uit de States is nu ook in Nederland te koop! White Claw introduceert het nieuwe zomerdrankje van dit seizoen, White Claw Mango, een hard seltzer met een vleugje Mango. Met de skinny nature van hard seltzer kun jij je ultieme summer-body behouden en maximaal genieten van die zomerse dagen. Het drankje bestaande uit bruiswater, natuurlijke fruitsmaken, een alcoholpercentage van 4%-6% en rond de 30 calorieën per 100ml. Onder andere verkrijgbaar bij retailers zoals Albert Heijn, Jumbo, Deen & Vomar.

Gadget musthave: Hoom Band met innovatieve en hypnotitieve verhalen van slaapexperts

Hoom Band Bluetooth 5.0 is de eerste audioband die ervoor zorgt dat je sneller in slaap valt. De ultraplatte en verstelbare hoofdtelefoon is verborgen onder thermo-gevormd schuim, waardoor je ook gewoon comfortabel op je zij kunt slapen. In de app zijn verschillende verhalen, klanken meditaties beschikbaar, ontwikkeld door de beste slaapexperts. Het resultaat? Je slaapt snel, moeiteloos en diep. Je kunt de band ook gebruiken als een koptelefoon voor onderweg, tijdens het sporten of bij het bekijken van een serie. Je koopt 'em hier.

The Thinking Traveller: voor luxueuze en exclusieve villa's op droomlocaties

Heb jij je vliegticket al geboekt? Het perfecte verblijf kun je via The Thinking Traveller boeken. De website is gespecialiseerd in luxueuze en exclusieve villa's op droomlocaties in Europa waaronder Sicilië, Puglia, Mallorco, Corsica en de Griekse eilanden. Nog niet zo lang geleden kozen we voor dat intieme, stijlvolle boetiekhotel of charmante appartement. Nu verlangen we steeds meer naar het ontdekken van nieuwe bestemmingen, een ruimtelijke omgeving met veel natuur en meer tijd met familie en vrienden. The Thinking Traveller voldoet aan al deze wensen en verwachtingen en overtreft; de villa specialist stelt dé ultieme villa vakantie samen. Alle villa’s zijn van alle gemakken, luxe en extra’s voorzien – van spannende activiteiten tot een waanzinnig panorama – en zijn alleen via The Thinking Traveller te boeken.

Via deze tool kun je zien wat voor positief effect bewegen op jouw geest heeft

Zit je na een wandeling of workout beter in je vel, maar weet je niet waar dat aan ligt? De Mind Uplifter™ tool van ASICS maakt visueel zichtbaar wat de positieve impact is van bewegen op het brein. Met behulp van een combinatie van gezichtsscan technologie en zelfrapportage kunnen mensen de impact van sport op tien emotionele en cognitieve parameters – waaronder vertrouwen, positiviteit, kalmte en focus – meten om te zien welke impact verschillende sporten hebben op hun denken en voelen. Met elke Mind Uplift die wordt gedeeld op social media met #UpliftingMinds doet ASICS een donatie voor de mental health charity Mind, die diensten verleent aan mensen met geestelijke gezondheidsproblemen. Ga naar https://minduplifter.asics.com voor meer informatie over de missie van ASICS om één miljoen geesten te laten bewegen

Brunchen op z'n Californisch bij Celia Amsterdam

Een lekkere, uitgebreide ontbijtlunch met modern – Amerikaanse brunchgerechten die ver van standaard zijn: vanaf nu kun je elke zaterdag en zondag genieten van de Californische keuken tijdens Brunch at Celia. De brunchkaart bevat spannende gerechten, van zoet tot hartig. Denk aan een lemon ricotta pancake, gepocheerde eieren met geroosterde boerenkool en groene pepersaus, een smoked mushroom taco en een warme cinnamon bun met een glazuur van tonkabonen. Voor € 35,- per persoon kies je twee brunchgerechten en geniet je van een karaf gevuld met Mimosa, Bellini of Bloody Mary. Reserveer je spot via celiaamsterdam.com.

The Body Shop wordt 100% vegan

Ongeveer 60 procent van de producten van The Body Shop is nu vegan, waaronder de Tea Tree-skincare, het Himalaya Charcoal Purifying Glow Mask, Body Yogurts en de beroemde Body Butters. Straks is alles Vegan, want The Body Shop heeft aangekondigd dat tegen 2023 haar volledige productportfolio gecertificeerd zal zijn door The Vegan Society en haar keurmerk zal dragen. The Body Shop was in 1989 ook het eerste cosmeticabedrijf dat campagne voerde tegen dierproeven voor cosmetica, vanuit de fundamentele overtuiging dat dieren niet mogen lijden onder het streven naar schoonheid. De strijd voor een wereldwijd verbod op dierproeven voor cosmetica gaat door.

Atlete Dafne Schippers onderzoekt luchtkwaliteit ter voorbereiding van de Olympische Spelen

Nederlandse atlete en Olympisch winnaar Dafne Schippers is momenteel hard bezig om de beste van de wereld te worden tijden de Olympisch Spelen in Tokio. Maar is de lucht waaraan ze wordt blootgesteld wel schoon? Afgelopen maanden heeft Dyson onderzocht aan welke bronnen van luchtvervuiling Dafne wordt blootgesteld. Dafne heeft een prototype van de Dyson rugzak – een draagbaar GPS-apparaat waarmee de luchtkwaliteit gemeten wordt – gedragen tijdens haar wekelijkse vrije dag wanneer ze graag met haar hond Mexx rent in het bos, maar ook gewoon in huis. Benieuwd naar de resultaten en wat je zelf kan doen om je blootstelling aan vervuilde lucht te verminderen? Klik hier.

Fête du Champagne is terug als eerste festival van Nederland

Na anderhalf jaar drooglegging is Fête du Champagne festival terug als eerste festival van Nederland. Op donderdag 1 t/m zondag 4 juli wordt het Rembrandtpark in Amsterdam wederom omgetoverd tot een Frans sprookje: speel een potje petanque, sabreer je champagne of geniet van live muziek. Deze Fête du Champagne editie heeft als thema L’été de l’amour: Summer of love. Vier samen de liefde en verdwaal in alles wat met champagne, crémant en wijn te maken heeft. Hier koop je een ticket.

O’Neill lanceert nieuwe Bikini Fit Finder

Niemand minder dan Moise Trustfull, Geraldine Kemper en Chelsey Weimar schitteren in de nieuwe campagne van O’Neill. Allemaal in een perfect passende bikini. Wil jij dat ook? Dat kan met de Bikini Fit Finder, speciaal voor iedereen die moeite heeft met het vinden van de bikini die past bij haar stijl en lichaam. Door het online beantwoorden van een aantal simpele vragen over jouw stijl en lichaamstype vind je een bikini die je op het lijf geschreven is. En dat is niet alleen goed voor je zelfvertrouwen, maar ook voor het milieu. In veel gevallen wordt een groot deel van online bestelde bikini’s teruggestuurd, dat is nu verleden tijd. Je vindt de Bikini Fit Finder hier.

Cacaomassa van Hands Off My Chocolate is nu traceerbaar

Hands Off My Chocolate is ontstaan vanuit liefde voor chocolade, maar dan wel chocolade die op een zo eerlijk mogelijke manier wordt gemaakt. Om dat te realiseren werkt Hands Off sinds haar oprichting in 2013 samen met Cocoa Horizons, een onafhankelijke non-profit stichting die via impactvolle programma’s steun geeft aan cacaoboeren in Ivoorkust en Ghana. En met gepaste trots kan Hands Off sinds dit jaar zeggen dat haar cacaomassa traceerbaar is; voor het Nederlandse chocolademerk een heel belangrijk onderwerp waar het zich al lange tijd hard voor heeft gemaakt. Hands Off is hiermee het eerste Cocoa Horizons-merk wereldwijd dat overstapt op traceerbare cacaomassa. Hieronder zie je de mini documentaire Behind the Chocolate, meer info vind je op hands-off.com.

SUP SUP CLUB 2 GO introduceert het “uit-de-muur-trek-automaat”

Zin om te suppen, maar geen eigen board? Geen probleem! Met het “uit-de-muur-trek-automaat” van SUP SUP CLUB 2 GO op 20 locaties in Nederland, huur je er simpel eentje. Via een app is er toegang tot de SUP boards, dit geeft de mogelijkheid te suppen wanneer je wilt, van zonsopgang tot zonsondergang. In de app vind je een instructievideo die je alle basistechnieken uitlegt voor dat je het water op gaat. Je bent buiten in de natuur, je hebt weinig contact met anderen en je zorgt goed voor je lichaam. Ideaal in de tijden van COVID. Op de drukke dagen is er op alle locaties een gecertificeerd SUP-instructeur aanwezig. Hier vind je meer info.

Laatste nieuws