Yolanthe overladen met complimenten door badpakfoto

'Prachtig figuur!' aldus een volger.

Lees ook

Fiet view! Yolanthe heeft na een heftige tijd extra veel op zichzelf gefocust en daar hoorde regelmatig trainen ook bij. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen, is op haar laatste Instagram-foto te zien waarop ze in badpak poseert.

Badpak

De veelbesproken breuk met Wesley Sneijder is de presentatrice en actrice niet in de koude kleren gaan zitten. 'Het is een reis geweest. Het is niet zo dat ik al die shit incasseer en blijf lachen, ik lag ook te huilen op de grond', vertelde ze onlangs aan Grazia. Ze vond haar toevlucht in tijd voor zichzelf nemen. 'Van een meditatie van tien minuten, tot een half uur zweten in de sportschool, dat ene recept, boek of liedje.'

Dat het haar goed heeft gedaan, is te zien. Yolanthe schittert voor een fotoshoot in badpak en met een enorme hoed op haar hoofd en ziet er beter uit dan ooit. Dat is ook haar volgers niet ontgaan. 'Wauw, je straalt!', 'Prachtig figuur' en 'Prachtig van binnen en buiten', valt in de comments te lezen.

Inspireren

Yolanthe vond zichzelf weer terug en zit nu beter in haar vel dan ooit. Zo ontstond ook haar platform Cabau lifestyle om anderen te helpen mentaal en fysiek sterker te worden. 'Ik wil andere vrouwen inspireren. Op mijn nieuwe platform komt alles samen wat ik doe om het ultieme uit mijn leven te halen', aldus Yolanthe.

Bron: Instagram Yolanthe | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook