Khloe Kardashian onthult voor het eerst welke ingrepen ze heeft laten doen

"Niemand heeft het me ooit gevraagd."

Lees ook

Dat de Kardashians niet vies zijn van een beetje plastische chirurgie, is geen geheim. Toch heeft Khloé Kardashian altijd haar lippen stijf op elkaar gehouden als er naar haar ingrepen werd gevraagd. Tot nu. In een special ter ere van het einde van Keeping up with the Kardashians klapt ze uit de school.

Derde wiel

De jongste van de drie Kardashian zussen vertelt in de special openhartig over de onzekerheden die ze over haar lichaam had. Zo wilde ze dolgraag in hetzelfde jurkje als zus Kim passen en moest ze altijd aanzien hoe stylisten haar zussen Kim en Kourtney voortrokken tijdens fotoshoots, waardoor Khloé zich altijd het derde wiel aan de wagen voelde. “Er zijn zoveel shoots geweest waarbij mijn zussen rekken vol met kleding kregen en ik maar twee of drie items toegestopt kreeg. Vervolgens kreeg ik te horen dat ik me geen zorgen moest maken, omdat ik toch achterin zou staan.”

Neuscorrectie

Keeping up with the Kardashians heeft bijgedragen aan haar slechte zelfbeeld. “Voor de show was ik eigenlijk heel zelfverzekerd”, vertelt ze. Totdat ze ineens de stempel van 'de lelijke zus' kreeg. “Toen ging ik anders naar mezelf kijken. Ik realiseerde me hoe andere mensen naar me keken en werd daar onzeker van.”

Ze besloot op een gegeven moment onder het mes te gaan. “Iedereen zegt dat ik al mijn derde gezichtstransplantatie heb gehad, maar ik heb maar één neuscorrectie laten doen”, vertelt ze over plastische chirurgie. “Iedereen vraagt zich af waarom ik er niet over praat; omdat niemand het me ooit gevraagd heeft.” Naalden in haar gezicht, is echter niet echt haar ding, zegt ze. “Ik reageerde heel slecht op botox.”

Zelfbeeld

Omdat Khloé ook onzeker was over haar gewicht en regelmatig 'de dikke zus' werd genoemd, besloot ze een aantal jaar geleden het roer om te gooien. Toen ze onlangs beschuldigd werd van het photoshoppen van haar lichaam, was de maat vol. Ze deelde een onbewerkt filmpje van haar lichaam zoals-ie echt is en deelde daarbij een emotionele tekst.

“Ik ben iemand die altijd met haar zelfbeeld heeft geworsteld. “Khloe is de dikke zus”, “Khloe is de lelijke zus”, “Khloe heeft vast een andere vader omdat ze er zo anders uitziet”, “Ze kan alleen zoveel zijn afgevallen door een operatie””, schreef ze over de opmerkingen die ze al jaren moet aanhoren. “Je went er nooit aan om constant beoordeeld te worden, de grond ingeboord te worden en aan te horen hoe onaantrekkelijk je bent. Maar ik zeg je dit: als je iets vaak genoeg hoort, ga je het geloven.”

Bron: E! Online | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook