Sylvie Meis: ‘Ik eet veel meer dan iedereen denkt’

Volgens Sylvie hebben mensen een vertekend beeld van haar.

Lees ook

Sylvie Meis moet hard werken voor haar lichaam, maar dat betekent niet dat ze alleen op blaadjes sla leeft. “Ik eet veel meer dan iedereen denkt”, vertelt ze in de nieuwe Beau Monde die morgen in de winkel ligt.

Hulpmiddeltjes

Sylvie mocht onlangs 43 kaarsjes uitblazen, maar is de afgelopen jaren niks veranderd. “Ik heb geluk met mijn genen – ik heb dat Indische bloed in me – en ik heb natuurlijk mijn goede hulpmiddeltjes. Maar ik geloof óók dat het te maken heeft met je way of life”, vertelt ze. Zo heeft ze nooit veel gefeest, drugs gebruikt, alcohol gedronken of gerookt. Ook bakken in de volle zon is niet aan haar besteed. “Dat betaalt zich nu, na mijn veertigste, echt uit.”

Vertekend beeld

De presentatrice leeft eigenlijk altijd gezond. Zich een tijdje laten gaan komt niet voor in haar woordenboek. “Natuurlijk heb ik tijdens de lockdown ook momenten gehad dat ik voor de televisie lag en dacht: goh, het zou lekker zijn als ik er nu niet rekening mee hoef te houden dat ik over drie dagen in lingerie sta. Maar het zit ook wel in mijn karakter om fit te willen blijven.”

Dat betekent echter niet dat ze niks eet. Volgens Sylvie hebben mensen een heel vertekend beeld van haar. “Ik eet veel meer dan iedereen denkt, ook gewoon Kinder Bueno’s”, zegt ze. “Ik gun mezelf elke week iets lekkers, of dat nu pasta, pizza of iets zoets is.”

Hard werken

Hoewel ze altijd veel heeft gesport en op haar voeding heeft gelet, is haar lichaam de afgelopen tien jaar toch erg veranderd. Waar iedereen eerst altijd zo dun mogelijk wilde zijn, gaan de meesten nu juist voor een fit body. “Terugkijkend was dat plat van voren en plat van achteren helemaal niet mooi. Ik voel me veel beter bij een fit body. Het is fijn dat die vrouwelijke vormen zo in zijn, maar het is ook hard werken”, aldus Sylvie.

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook