Zien: dít is de knappe vriendin van wielrenner Mathieu van der Poel

Een knap stel!

Lees ook

De 26-jarige wielrenner Mathieu van der Poel doet menig vrouwenhart sneller kloppen. Helaas voor deze dames is zijn hart al veroverd door de knappe Roxanne Bertels. Benieuwd geworden? Kijk mee.

Vrijgezel

Mathieu was tot grote verbazing van velen lange tijd vrijgezel. Tijdens een wedstrijd van de wielerkampioen stond er zelfs eens een fan langs de kant met een spandoek: “Mathieu, mijn zus is nog vrij…” Van dat aanbod heeft hij geen gebruik gemaakt, maar gelukkig duurde het niet lang tot hij zelf de ware tegenkwam.

De eerste date

In 2018 gaf hij aan Het Nieuwsblad toe verliefd te zijn. De gelukkige was Roxanne Bertels, een Belgische vrouw die destijds voor het marketingteam van Porsche werkte. Zo leerden ze elkaar ook kennen. “Ik ben ooit met Porsche in Finland op ijs gaan rijden. Roxanne was mee en zo hebben we elkaar ontmoet. Daarna zijn ze nog met een hele delegatie naar de cross in Hulst komen kijken, waarna we iets hebben gedronken in Antwerpen. Nadien dan nog een paar dates en ondertussen zijn we een paar maanden samen”, vertelde Mathieu.

De versie van Roxanne is iets anders: “Hij ging last minute mee. Ik dacht: potverdorie! Want hij gooide mijn plannen in de war”, lacht ze tijdens een interview met Sporza.

Influencer

De vriendin zijn van een bekende wielrenner, is niet niks. “Ik had geen idee waar ik aan begonnen was”, vertelt Roxanne. “Ik ben blij dat ik veel aan Corinne (moeder van Mathieu) kan vragen en ik denk dat Adrie (vader van Mathieu) af en toe gek wordt van mijn 101 vragen.”

Ze mag dan wel niet veel over wielrennen weten, ze is wel bloedmooi. Ze timmert had aan de weg als influencer en wij weten zeker dat dat wel goedkomt. Benieuwd geworden naar deze beauty? Kijk mee.

Bron: Spelersvrouw.nl, Sporza | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook