Bibi Breijman eerlijk over tweede kindje: ‘Vijf maanden heb ik overgegeven’

Angst houdt haar tegen.

Lees ook

Bibi Breijman wil dolgraag een groot gezin met Waylon en gunt dochtertje Teddy een broertje of zusje. Toch weet ze nog niet of en wanneer dat zal gebeuren. Angst houdt haar tegen, vertelt ze in haar column voor Flair.

Vijf maanden misselijk

Toen Bibi zwanger was van Teddy had ze te maken met hyperemesis gravidarum – een vorm van zwangerschapsmisselijkheid die langdurig en ernstig is. “Vijf maanden heb ik overgegeven en voelde ik me vreselijk beroerd. Toen dat een beetje minder werd, kreeg ik bekkeninstabiliteit en zat ik tot aan de bevalling in een rolstoel”, vertelt Bibi.

Bibi is gek op kinderen en heeft altijd al gedroomd van een groot gezin. “Het liefst zou ik tien kinderen willen”, grapt ze in haar column. Maar de heftige periode tijdens haar eerste zwangerschap zorgt ervoor dat de mom het niet zomaar weer aandurft.

Heftige tijd

Nu de zwangerschap van Teddy al een tijdje achter de rug is, beseft Bibi pas hoe heftig die periode eigenlijk voor haar was. Met een rondrennende peuter in haar leven ziet Bibi het dan ook niet voor zich om dit opnieuw mee te maken.

“Ik zou graag een tweede kind willen, maar de angst dat ik weer zo ziek word, houdt me tegen. En Teddy is er ook nog, ik kan niet alleen maar platliggen met een peuter om me heen.”

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook