Kim-Lian van der Meij deelt realistische bikinifoto

Een stranddag is niet altijd glamorous, zo vertelt de presentatrice.

Lees ook

De zomer is – op een paar buitjes na – in volle gang en dat betekent dat de zwemkledij uit de kast gehaald mag worden. Ook Kim-Lian van der Meij trok haar bikini aan en deelde hier een kiekje van op Instagram. Toch is zo'n stranddagje niet altijd even glamorous, óók niet voor BN'ers.

Realistisch

Op Instagram deelt Kim-Lian een foto van haar dagje op het strand. Ze laat daarbij haar bikinibody zien, maar niet in een ‘perfect plaatje’. De presentatrice wil namelijk graag een realistisch beeld neerzetten. “Ik zie soms prachtige plaatjes van mensen op luxe jachten, speedboten of in hippe strandtenten genieten van een dagje zon”, schrijft de presentatrice bij haar bericht.

“Ik moet zeggen dat als wij een dagje strand doen, ik altijd tussen de chaos lig op een klapstoeltje”, vertelt Kim-Lian. “Hoe goed ik van tevoren alles ook inpak en vervolgens op het strand het een keurig en slim plekje probeer te geven.” Zo legt ze de handdoeken netjes op het zand, de coolbox in de schaduw en speelgoed op één plek, bijvoorbeeld. Maar, zegt ze: “Het is tevergeefs. Uiteindelijk lig je toch tussen je eigen zooi met overal zand in of op en kun je niks meer terugvinden.” Gelukkig kan de presentatrice er niet lang mee zitten: “Nou ja so what?! Better accept it“, sluit ze af.

Herkenbaar

Veel volgers van Van der Meij herkennen dit soort stranddagen maar al te goed. “Herkenbaar alleen dan zonder stoeltje… En een soort van panisch doen als er zand op mijn handdoek komt”, reageert iemand. “Hahaha heel herkenbaar hoor. Hier precies hetzelfde. Niks glamorous aan…” en “Ik wilde een heel verhaal typen maar das onnodig! Het antwoord is: precies zoals jij”, klinkt het ook in de reacties.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook