Viral: dubbelganger Lady Gaga duikt op bij Olympische Spelen

Wow!

Lees ook

Kijkers van taekwondo bij de Olympische Spelen moesten twee keer met hun ogen knipperen toen de Jordaanse Julyana Al-Sadeq aan de beurt was. De vrouw lijkt namelijk sprekend op Lady Gaga!

Look-alike

Van zingen en muziekinstrumenten bespelen tot het schrijven van nummers en steengoed acteren; Lady Gaga het een waslijst aan talenten. Taekwondo is daar echter, zover we weten, niet één van. Kijkers die achter de buis de Koreaanse ongewapende vechtkunst volgden, keken dan ook raar op toen ze Lady Gaga voorbij zagen komen.

Nu was het natuurlijk niet echt de zangeres, maar de 26-jarige olympiër Julyana Al-Sadeq. Tijdens de Olympische Spelen in Tokyo ging ze niet naar huis met een medaille, maar wel met wereldwijde bekendheid. De foto waarop ze op Lady Gaga lijkt ging namelijk al snel viral op social media.

Tekst gaat verder onder de foto.

Dubbelgangers

Het is niet de eerste keer dat er een dubbelganger van Lady Gaga opduikt. Eerder was er een Braziliaanse tandarts die sprekend op haar leek en dook er op tv een Russische rechter op die haar tweelingzus had kunnen zijn. Ook was op tv te zien hoe haar look-alike meehielp bij het blussen van een bosbrand en ging een medewerker van een fastfoodketen eens viral omdat ze zo op de zangeres leek. Wil de echte Lady Gaga opstaan alsjeblieft?

Bron: RTL, NY Post | Beeld: BrunoPress, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook