Maxime Meiland openhartig over reden plastische chirurgie

"Als je zo ongelukkig van iets wordt, moet je er iets aan doen."

Maxime Meiland is altijd openhartig geweest over de plastische ingrepen die ze heeft laten doen. In een interview met Beau Monde vertelt ze waarom ze onder het mes ging. “Als je zo ongelukkig van iets wordt, dan moet je op een gegeven moment tegen jezelf zeggen: ik ga er iets aan doen.”

Zwangerschapskilo’s

Over drie maanden wordt Maxime voor de tweede keer moeder en dat brengt een hoop veranderingen aan haar lichaam met zich mee. Wat betreft haar extra zwangerschapskilo's is de blondine lekker nuchter. “Toen ik zwanger was van Claire kwam ik 21 kilo aan. Je lichaam vraagt gewoon om meer eten als je in verwachting bent. Als de baby er straks is, gaat dat er vanzelf weer af”, vertelt ze. “Ik vind het een natuurlijk proces, ook al word je ook wat dikker in je gezicht. Daar ben ik niet per se blij mee, maar het hoort erbij.”

Geen druk

Ze mag dan wel bekend zijn, maar voelt absoluut geen druk om aan een schoonheidsideaal te voldoen. “Het is volgens mij zo dat, hoe meer make-up je draagt, hoe meer je eraan went dat je er op een bepaalde manier uitziet. Ik heb nooit veel make-up gedragen, dus ik weet niet beter dan dat dit mijn gezicht is.”

Neuscorrectie

Toch heeft Maxime aan zichzelf laten sleutelen, iets waar ze nooit een geheim van heeft gemaakt. Zo liet ze een tijdje fillers in haar kin spuiten (daar is ze mee gestopt toen ze naar Frankrijk verhuisde) en op haar 19e liet ze haar neus corrigeren. “Met die neus zat ik heel erg in mijn maag. Ik was er in gedachten constant mee bezig. Als je zo ongelukkig van iets wordt, dan moet je op een gegeven moment tegen jezelf zeggen: oké, het is genoeg geweest, ik ga er iets aan doen”, vertelt ze. “Maar iets wat je af en toe stoort, dat vind ik niet erg genoeg om voor naar de plastisch chirurg te gaan. Er wordt tegenwoordig gedaan alsof het net zo makkelijk is als een broodje kaas kopen. Dat vind ik een slechte zaak, want je bent wie je bent.”

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws