Bikinifoto: Rose Bertram trots op lichaam met ‘groeistrepen en losse huid’

"Ik laat mijn buik zoals hij is, dit ben ik!"

Lees ook

Rose Bertram genoot onlangs met haar gezin van een vakantie op Ibiza. Het model deelt een reeks foto's van de vaycay, waaronder een natural kiekje van haar post baby body die op veel complimenten kan rekenen.

Bikinifoto

Rose was samen met hubby Gregory van der Wiel en dochters Naleya en Zaylee op het zonovergoten Ibiza. Op Instagram deelde ze de afgelopen dagen jaloersmakende strandfoto's afgewisseld met familiekiekjes.

Tussen alle vakantieplaatjes zit ook een foto van Rose die met een drankje in haar hand poseert in bikini. Haar lichaam natuurlijk en onbewerkt. “Volgens mij ben jij het enige model dat haar foto's niet bewerkt”, reageert een volger dankbaar.

Natural beauty

Een half jaar geleden werd Rose voor de tweede keer moeder van een dochter. De mommy of two is altijd open geweest over haar veranderende lichaam en laat regelmatig op social media trots haar 'imperfecties' zien. Op Instagram Stories schrijft ze bij dezelfde foto: “Ik laat mijn buik zoals hij is: groeistrepen en losse huid, waardoor mijn navel er gek uitziet. Maar dit ben ik!”

Een volger is het daar helemaal mee eens. “Prachtig gezin en een hele mooie buik”, luidt de comment. Ook wij hadden het niet beter kunnen verwoorden. You go girl!

Trots

Na haar eerste zwangerschap maakte Rose al duidelijk dat social media niet altijd een juist beeld toont. Met een bikini kiekje liet ze zien dat ze net zoals vele andere mommy's groeistrepen op haar buik heeft gekregen. “Omarm je stretch marks”, aldus het model.

Een maand na haar laatste bevalling deed ze een fotoshoot in bikini. Na lang twijfelen besloot ze de beelden van de shoot op Instagram te zetten. “De druk van social media is enorm, daarom wil ik deze foto’s posten om de real deal te laten zien.” Die foto's zie je hier.

Bron: Istagram | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook