Zó zorg je ervoor dat je genoeg eiwitten binnenkrijgt

Simpel én lekker!

Lees ook

Eiwitten zijn de bouwstenen van je lichaam. En heus niet alleen als je vijf keer per week in de sportschool staat, maar voor iedereen. Maar wist je dat veel mensen te weinig eiwit binnen krijgen en dat schadelijk kan zijn?

Bouwstenen van je lichaam

Grote kans dat je regelmatig hoort dat sporters veel eiwitten moeten eten. Proteïne is inderdaad belangrijk voor het behoud van je spieren als je een fanatiek sporter bent. En ook als je wil afvallen kunnen eiwitten helpen: ze geven je namelijk een verzadigd gevoel.

Máár: eiwitten zijn niet alleen belangrijk voor de fit girls onder ons. Omdat proteïne goed is voor alle cellen in het lichaam, heb je het ook hard nodig als je niet per se een sporty spice bent. Voor onder andere een gezonde huid, mooi haar en stevige nagels. Eiwitten zijn ook goed voor je spijsvertering, je stofwisseling, je hersenen en je zenuwstelsel. Niet onbelangrijk als je het ons vraagt!

De oplossing

Goed, het moge duidelijk zijn dat het belangrijk is om voldoende proteïne binnen te krijgen. We horen je al denken: maar hoé dan? Je wilt best bewust bezig zijn met je voeding, maar hebt daar eigenlijk ook weer niet echt de tijd voor.

Geen paniek, gelukkig is er een easy peasy manier om aan je dagelijkse hoeveelheid eiwitten te komen, namelijk met behulp van FITSHE. Het merk heeft verschillende proteïnerijke producten. Zo gebruik je de proteïne poeder bijvoorbeeld door een smootie heen of maak je er lekkere bananenpannenkoekjes mee. De proteïne bars in verschillende smaken zijn een perfecte snack om in je tas te stoppen voor on the road.

Voor en door vrouwen

FITSHE is gemaakt voor en door vrouwen. Het merk is niet nieuw, maar heeft zich de afgelopen tijd opnieuw uitgevonden en maakt nu een comeback met een volledig nieuwe look, nieuw assortiment en nieuwe smaken (enne, om dat te vieren hebben ze een leuke winactie lopen; klik hier om mee te doen).

De nieuwe lijn heet STRONG & FIT en is na jaren van kennis en ervaring opdoen door vrouwelijke wetenschappers, die de voedingsbehoeften van actieve vrouwen als geen ander begrijpen, ontwikkeld. Het resultaat is een natuurlijke lijn van proteïnerijke producten met ingrediënten die specifiek goed zijn voor vrouwen. Denk hierbij aan proteïne poeder (whey protein & vegan protein) in smaken als vanille, chocolade en kokos. En vegan proteïne bars met heerlijke smaken als Double Dark Chocolate en Very Berry Chocolate. Hmmm… yes please! Je vindt alle producten op www.fitshe.nl.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met FITSHE.

Bron: FITSHE | Beeld: FITSHE

Laatste nieuws

Zie ook