Onthuld: dít is de eerste deelnemer van Expeditie Robinson 2021

*Tromgeroffel...*

Lees ook

Nog even en we kunnen weer genieten van een nieuw seizoen Expeditie Robinson. Na een periode van veel geruchten, is nu de eerste deelnemer van het overlevingsavontuur officieel bekendgemaakt.

Tromgeroffel…

Niemand minder dan cabaretier Stefano Keizers (33) is de eerste deelnemer van het 21ste seizoen van Expeditie Robinson. Het was nooit zijn droom om mee te doen aan het programma. “Ik heb allemaal horrorverhalen gehoord van mensen die met trauma's en lichamelijke klachten terug zijn gekomen. En vooral het idee om met allemaal mensen die ik niet ken op zo'n eiland zitten, vind ik best wel griezelig.”

Maar toen hij werd gevraagd, zei hij toch ja. “Op het moment dat ze me vroegen, kreeg ik meteen een kriebel in mijn buik en dacht ik: dit is zo'n groot avontuur. Ik moet gewoon ja gaan zeggen.''

Ander seizoen

Onlangs vertelden presentatoren Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels dat het nieuwe seizoen anders dan normaal is. In tegenstelling tot voorgaande jaren, werd Expeditie Robinson dit jaar wegens de coronapandemie niet in Thailand, maar in Kroatië gefilmd. “De expeditie is hetzelfde, maar toch totaal anders, omdat de weersomstandigheden anders zijn”, aldus Nicolette. “De omstandigheden voor de deelnemers zijn dit jaar extreem. De eerste eilandraad deed ik in thermo-ondergoed.” Lees hier verder.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf 29 augustus elke zondag om 20.00 uur en elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL4.

Benieuwd welke BN'ers er volgens geruchten nog meer meedoen? Klik hier en hier.

Bron: RTL | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook