Famke Louise laat ‘nieuwe’ tanden zien

Wauw!

Lees ook

Famke Louise is beugelvrij! Op Instagram deelde ze het resultaat van haar gebit na een tijd een beugel te hebben gehad en ze ziet er geweldig uit.

Nieuwe tanden

“Eerste lachende foto ooit! Maak kennis met m’n tanden :)”, schrijft Famke, die afscheid heeft genomen van haar beugel, bij de foto op Instagram. En dat is niet gelogen. Scroll terug op haar pagina en je zult zien dat ze op geen enkele foto met haar mond open lacht. Helaas verwijderde de zangeres zonder duidelijke reden het kiekje alweer snel, maar Shownieuws had hem al gezien.

Tekst gaat verder onder de foto.

Onzeker

Het was misschien nooit duidelijk te zien, maar eerder onthulde Famke al aan Beau Monde dat ze een beugel had. “We hebben allemaal onze onzekerheden. Ik ook”, vertelde ze toen. Zoals haar tanden bijvoorbeeld. Ze besloot een beugel te nemen en geen facings zoals de meeste bekendheden tegenwoordig doen. “Dat vind ik zo eng. Straks vallen ze uit je mond. En kan ik om wat voor reden dan ook geen nieuwe laten plaatsen. Nee, liever een jaar op de blaren zitten met een beugel, en dan kan ik op mijn zeventigste zeggen dat ik zulke mooie rechte tanden van mezelf heb.” En mooi zijn ze zeker!

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook