Famke Louise maakt zwangerschap bekend met onthulling babybuik

'Met volle trots kan ik zeggen dat ik moeder word', deelt Famke op Instagram.

Lees ook

Gisteren maakten Denzel Slager en Famke Louise bekend dat zij officieel een relatie hebben. Bij dat leuke nieuws blijft het echter niet. De twee maken namelijk vandaag bekend dat ze een kindje verwachten!

Kleine op komst

Via Instagram deelt Famke een bijzondere video van haar en Denzel. De twee lopen samen op het strand en op de achtergrond horen we een kloppend hartje. Het duurt vervolgens niet lang tot de groeiende baby belly van Famke op beeld verschijnt. “Hé kleine, wij houden nu al ontzettend veel van jou. Wij kunnen niet wachten om je vast te houden”, schrijft Famke bij de video.

“Met volle trots kan ik zeggen dat ik moeder word! Samen met jou ga ik dit fantastische avontuur aan en ik had dit met niemand anders gewild. Love you, Denzel”, sluit de zangeres af.

Papa en mama

Ook Denzel deelt de bijzondere video van het tweetal op Instagram. De voormalig-Islander kan naar eigen zeggen niet wachten om de little one te verwelkomen. “Ik kan mij nu al geen leven meer voorstellen zonder jou. De liefde die ik door mijn lichaam voel stromen is onbeschrijfelijk”, zegt hij.

Tot slot deelt de daddy to be een lief berichtje over de zwangere Famke. “Ik had dit met niemand anders gewild, je gaat een geweldige moeder zijn. Ik hou zielsveel van jou.” Awh!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook