What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle.

Lees ook

Happy in Shape verzamelt elke week de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Weleda en de Plastic Soup Foundation slaan handen ineen voor de toekomstige generatie

In veel verzorgingsproducten worden microplastics toegevoegd voor de textuur en elasticiteit van een product. Bij het gebruik van deze producten komen deze plasticdeeltjes via het afvoerputje in het milieu terecht: de plasticsoep. Uiteindelijk komen deze microplastics weer terug op ons bord en in de lucht. Als er niets wordt ondernomen, zal er in 2050 qua gewicht meer plastic in de zee aanwezig zijn dan vis. Weleda en de Plastic Soup Foundation willen met hun samenwerking nog meer impact maken. Samen brengen ze een schonere en veiligere planeet voor de toekomstige generatie onder de aandacht door microplasticvrije verzorgingsproducten zoveel mogelijk te promoten. Daarbij horen ook 100% natuurlijke verzorgingsproducten van Weleda voor mama en baby, zonder microplastics.

Cargoroo lanceert elektrische deelbakfietsen door Amsterdam en Utrecht

Als inwoner van een stad ken je het misschien wel: je kijkt ernaar uit om ergens te zijn, maar niet om ernaartoe te gaan. De parkeerkosten zijn hoog en veel straten zijn lastig per auto te bereiken of per fiets kun je weinig spullen meenemen en is het ver. Daarom staan nu de elektrische deelbakfietsen van Cargoroo in verschillende buurten in Amsterdam en Utrecht. De deelbakfiets is een duurzame, gezonde, praktische en vooral leuke oplossing voor ritjes met kinderen naar clubjes en sportvelden, uitjes met het gezin, MKB-ers die iets moeten afleveren of ophalen, studenten die een paar kratten bier nodig hebben, en iedereen die veel boodschappen wil doen of iets te vervoeren heeft. Meer info vind je hier.

Duyvis brengt eigen assortiment pindakaas op de markt in twee smaken

Wie Duyvis zegt, denkt: Borrelnootjes. Maar het populaire notenmerk heeft nog veel meer in zijn mars en brengt een eigen assortiment aan pindakaas op de Nederlandse markt. Pindafans kunnen zich verlekkeren op twee gloednieuwe Duyvis pindakazen, onder de naam ‘That’s Peanut Butter!’. De eerste pindakaas is puur natuur met 100% pinda’s, zonder palmolie. Daarnaast is er ook de ‘Sweet & Salty’, een zoetere variant met de heerlijke smaak van karamel en een vleugje zeezout. Yum!

Het Amerikaanse merk CeraVe komt naar Nederland!

Sinds 2005 ontwikkelt CeraVe samen met dermatologen formules die helpen om de natuurlijke huidbarrière te herstellen en te versterken. De innovatieve technologie die samen met dermatologen is ontwikkeld, is gebaseerd op 3 essentiële ceramiden en MultiVesicular Emulsion (MVE) Technologie, waaraan het merk zijn naam dankt. Deze technologie zorgt ervoor dat actieve ingrediënten gedurende de hele dag worden vrijgegeven op de huid. Hierdoor blijft de huid tot 24 uur lang gehydrateerd. Bovendien levert CeraVe producten van hoge kwaliteit die helpen om een gezond ogende, gehydrateerde huid te krijgen tegen een betaalbare prijs. CeraVe is verkrijgbaar bij Bol.com en geselectecteerde (online) apotheken.

NENI Amsterdam heeft het Balagan menu vernieuwd

NENI Amsterdam staat bekend om smaak overgoten Oost Mediterrane mezzes. De gerechten in het Balagan menu nemen je mee op een culinaire reis. Bij de samenstelling van het menu heeft NENI ervoor gekozen om te werken met frisse, romige, pittige, kruidige, fruitige en zoete smaken. Denk aan gerechten zoals de Charcoal Roasted Eggplant met tomaat, zhug, tahin en een zacht gekookt ei. Of geniet van de Octopus met mini aardappelen, verse kruiden, kappertjes en aioli van dragon. Door de heerlijke georganiseerde chaos op je tafel kan jij alle gerechten uitproberen en delen met de rest. Bekijk hier het menu en boek snel je tafel.

Five Clinics opent deuren op de Zuidas in Amsterdam

Door krachten te bundelen als ondernemer en arts, hebben broer en zus Doestzada het unieke concept FIVE Clinics deze zomer geïntroduceerd op de Zuidas. Het resultaat is een luxe, moderne, cosmetische kliniek. Met als uitgangspunt: de klanten hun zelfvertrouwen een boost te geven. Because self-love is the best love! FIVE Clinics focust zich op vijf hoofdcategorieën binnen de injectables waar de behandelingen uitgevoerd worden: wangen, kin/kaak, mondgebied, ooggebied en huid. “Onze missie is om de taboes die er tegen injectables zijn te doorbreken. FIVE Clinics blijft dicht bij de wensen en de natuurlijke schoonheid van haar clientèle.” Meer info vind je hier.

Maak kennis met SUPER73: de favoriete e-bike motorfiets van Justin Bieber, Asap Rocky en Diplo

Wellicht heb je de foto’s weleens voorbij zien komen op de Daily Mail: Justin en Hailey Bieber die op een legergroene SUPER73 door de straten van Beverly Hills rijden. Wat nu als die sterrenstatus voor jou ook binnen handbereik is? Die elektrische e-bike van SUPER73 staat vanaf nu ook in Nederland op je te wachten. Het populaire Amerikaanse lifestylemerk heeft voet op Nederlandse bodem gezet en doet dat met de introductie van het gloednieuwe model SUPER73-ZX. De e-bike is niet alleen geschikt voor avonturiers of weekendrijders, maar ook voor gezinnen die gebruik willen maken van de hippe, betaalbare en milieuvriendelijke e-motorfietsen. Meer info vind je hier.

ASICS drop GT-II™ sneaker

Met deze versie van de GT-II™-sneaker viert ASICS de 35ste verjaardag van de eerste versie uit 1986. Nu, in 2021, keert de schoen terug, maar dan in een nieuw jasje. Geïnspireerd door het silhouet van de loopschoen uit 1980 werd deze versie opgefrist met synthetisch suède inzetstukken in het bovenwerk. De GT-II™-sneaker blijft ook trouw aan zijn roots, met de originele tooling, externe hielkap en GEL™-technologie die de hiel dempt.

Laatste nieuws

Zie ook