Handig! Met deze tip ben je direct van je roos af

Alles al geprobeerd om er vanaf te komen, maar wil niks werken?

Lees ook

Je hebt met roos niet alleen de hele dag witte vlokken in je haar, maar het kan ook nog eens erg jeuken. Alles al geprobeerd om er vanaf te komen, maar wil niks werken? Deze tip zou dé oplossing zijn.

Listerine

Mondwater? Ja echt. Al in de jaren 50 maakte het bekende mondwatermerk Listerine bekend dat je dit goedje niet alleen in je mond, maar ook in je haar kan smeren. Mondwater zou namelijk helpen tegen roos. Mondwater gebruik je om je mond schoon te maken, dus waarom ook niet je hoofdhuid? Listerine heeft een antibacteriële en ontstekingsremmende werking, waardoor de roos als sneeuw voor de zon zou verdwijnen.

Hoe werkt het?

Voordat je een hele fles mondwater over je hoofd heen giet, is het belangrijk om te weten hoe je dit precies aanpakt. Beautyblogger Farah Dhukai laat in een video op haar Instagram zien hoe het precies in zijn werk gaat. Zij wast haar haren eerst met een gewone shampoo en verzorgt haar punten met een conditioner. Vervolgens vult ze een leeg sprayflesje voor een helft met mondwater en een helft met gewoon water. Dit sprayt ze in haar haar, laat ze een tijdje intrekken en vervolgens spoelt ze het uit. Super makkelijk!

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: iStock | Video: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook