Influencer laat zien hoe ‘nep’ Instagram-foto’s eigenlijk zijn

Alles en iedereen op Instagram perfect? Helemaal niet!

Lees ook

Dat niets is wat het lijkt op Instagram, maakt influencer Rianne Meijer nog maar eens goed duidelijk. De blondine, die haar geld verdiende met mooie plaatjes schieten, besloot het een paar jaar geleden over een andere boeg te gooien en juist de werkelijkheid te laten zien.

Oneerlijk

De Amsterdamse is ontzettend knap en lijkt letterlijk op elke foto perfect te staan. Van outfit-foto’s tot perfecte foto’s met haar knappe vriend: Rianne haar Instagram staat er vol mee. Toch voelde de influencer zich hier niet heel goed bij. “Op een gegeven moment voelde het oneerlijk om alleen de perfecte foto’s te delen. Ik wil dat anderen zich – in plaats van jaloers – juist goed voelen over zichzelf.”

Instagram Vs. Reality

Af en toe deelt Rianne dus een compilatie van ‘mislukte’ foto’s. Met de swipe-functie zie je het origineel en één van de 100 mislukte foto’s. Want aan die perfecte foto gaat er bij veel influencers een hele shoot vooraf. Dus voordat je denkt dat een onderkin of vetrolletje hier en daar het einde van de wereld is: geen zorgen, we hebben het allemaal. Óók de 'perfecte' influencers.

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook