What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle.

Happy in Shape verzamelt elke week de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Charlotte Tilbury introduceert Super Nudes

Een natuurlijke make-up look creëren doe je met Charlotte Tilbury's nieuwe 'Super Nudes' collectie. Een combinatie van vier prachtige producten om de ultieme nude look te krijgen. De Super Nude Easy Eye Palette bevat twee gemakkelijke matte looks voor je ogen. De Super Nude Duo Ended Eyeliner heeft twee kleuren en zorgt voor mooie heldere ogen. De Nudegasm Face Palette is verkrijgbaar in twee kleuren en perfect om die natural glow mee te maken. En dan zijn er ook nog de Supernude Lipsticks in vijf prachtige natuurlijke kleuren. Je shopt de collectie hier.

Decathlon organiseert eerste internationale padelevenement in Nederland

De balsport padel (tennis meets squash) is in Nederland vrij nieuw, maar nu al de snelstgroeiende sport hier. Als kenner én liefhebber van padel organiseert Decathlon daarom op 3,4 én 5 september Decathlon Copa de Padel in Utrecht. Het Jaarbeursplein wordt mgebouwd tot (coronaproof) King of the Court Stadion. In deze sfeervolle Spaanse padelarena, genieten bezoekers in festivalsfeer drie dagen lang van internationale wedstrijden en optredens. Tickets koop je hier.

Molton Brown heeft een nieuwe geur: Neon Amber

Neon Amber begon als een zeer persoonlijk project voor New Gen-parfumeur Jérôme Di Marino. Hij creëerde de geur oorspronkelijk om zelf te dragen, maar nu heb jij die kans ook. Jérôme geeft graag een nieuwe draai aan klassieke noten en heeft voor Neon Amber een van de meest iconische akkoorden van de industrie opnieuw uitgevonden – Amber 83. Een samenstelling van vanille, cistus, labdanum en patchoeli. De geur is te verkrijgen in een Eau de Parfum en Eau de Toilette, maar ook een Bath & Shower Gel en bodylotion. Je shopt ze hier.

Nieuwste hotspot: FloriWorld

Floriworld is een nieuwe hotspot waar je als bezoeker zelf deel uitmaakt van de show. Het is geen museum een geen pretpark, maar een uniek personal experience-concept. Een plek waar je als bezoeker zelf deel uitmaakt van de show. In FloriWorld kijk je geen kunst, maar bent er onderdeel van. In de kleurrijke en magische droomwereld beleef je de magie van bloemen en planten in verschillende shows waarbij echte bloemen en planten zijn verweven met de nieuwste hightech virtuele snufjes. Alle shows en ruimtes zijn enorm fotogeniek, dus zorg ervoor dat je Instagram ready bent. Hier koop je tickets.

Ontdek de Allbirds Natural Run-collectie

Sporten is gezond en zou dat ook voor onze wereld moeten zijn. Dat is het motto van Allbirds. Daarom creëerde het merk de afgelopen 2 jaar de milieubewuste kledingcollectie Natural Run, waarin je hard kunt lopen én zacht voor de planeet kunt zijn. Doorgaans verspillen sportkledingmerken hun innovatieve energie aan plastic op basis van olie of synthetische materialen. Allbirds investeert R&D-middelen daarentegen in de ontwikkeling van natuurlijke alternatieven met een lage uitstoot en geeft de voorkeur aan gerecyclede grondstoffen. Er zijn drie verschillende bovenstukken en drie verschillende onderstukken. Stuk voor stuk ademend, zweetafvoerend, sneldrogend, comfortabel en rekbaar. Maar nog belangrijker: het is de eerste sportkledinglijn in de industrie die volledig gelabeld is met haar CO2-voetafdruk. Je shopt de collectie hier.

Manuka honing: een must have voor moeders, baby's en zwangere vrouwen

Energie tekort door slapeloze nachten, enorme wallen, een vermoeid lichaam en zere tepels… Allemaal herkenbaar voor de moeders onder ons. Gelukkig is er nu een product dat al deze klachten kan verlichten. Bee & Flow manuka honing uit Nieuw Zeeland is nieuw te verkrijgen op de Nederlandse markt. Het gouden goedje staat bekend als superfood vanwege zijn antibacteriële en helende werking door het hoge MGO gehalte (390) die niet aanwezig is in een reguliere tafelhoning. De honing is niet alleen heel lekker maar heeft ook nog eens fijne gezondheidsbijkomstigheden. Wat het een perfect product maakt om in je keukenkastje te hebben. Je shopt 'em hier.

Nieuwe podcast over eeuwenoude ingrediënten uit de natuur

De geneeskrachtige werking van sommige natuurlijke ingrediënten is al duizenden jaren bekend. Maar er doen ook veel mythes en verhalen de ronde waarvan we niet weten of die wel op waarheid berusten. Radiopresentatrice Emmely de Wilt gaat voor de nieuwe podcast 'Een Tuin Vol Verhalen' van Holland & Barrett op zoek naar de meest bijzondere verhalen en mythes achter deze ingrediënten. Ze gaat in gesprek met voedingsdeskundigen, beauty-experts en specialisten op het gebied van botanica en vertelt over de werking van deze geneeskrachtige kruiden en medicinale planten. De zes afleveringen gaan over brandnetel, aloë vera, hennep, arganolie, chiazaad en gember. Je vindt de afleveringen hier.

Nieuwe highlighter stick van & Other Stories: Radiance Wand

Een highlighter is een absolute must als het op make-up aankomt. & Other Stories heeft nu een stick met een crèmeachtige, lichte formule die je huid een stralende, gezonde gloed geeft. De glans kan je gemakkelijk opbouwen zonder dat de formule dik of vettig wordt. Niet alleen mooi, maar ook handig. Geen doosje die je kapot kunt laten vallen en makkelijk on the go mee te nemen. De Radiance Wand is uitgebracht in twee tinten, een gouden champagne en een koperachtige bronstint. Je shopt 'em hier.

Laatste nieuws