Verbrand? Zo ben je er binnen een half uurtje vanaf

Tip van de dag!

Lees ook

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: smeer je al-tijd goed in tegen de zon. Zeker deze dagen als de zon volop schijnt. Heb je toch de pech dat je na een dagje zon de rest van de avond als een kreeft door het leven moet? No worries! Met deze truc ben je binnen 30 minuten van je rode huid af.

Scheerschuim

Cindie Allen-Stewart uit Texas smeerde zich helemaal in met zonnebrandcrème, om even later alsnog te verbranden. Ze probeerde allerlei trucjes uit om van de pijn en de rode huid af te komen, maar niks werkte. Tot ze het advies van haar schoonmoeder opvolgde.

Wat dat advies was? Menthol-scheerschuim in huis halen. Breng dit aan op de verbrande huid en laat het intrekken. “Je zal merken dat het branderige gevoel meteen verdwijnt. Wel gaat het een klein beetje jeuken, maar dat is alleen maar goed. Dat betekent namelijk dat het begint te helen”, vertelt ze.

Het bewijs

Via Facebook deelde de vrouw haar verhaal, inclusief voor- en nafoto's waarop duidelijk het verschil te zien is nadat ze de scheerschuim heeft aangebracht. Of het echt werkt? We hebben geen idee. Maar hoewel voorkomen altijd beter dan genezen is, is dit als het echt moet het proberen waard.

Bron: Mirror, Grazia | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook