Zien: Temptation Islands Delphine is 20 kilo afgevallen

Wauw!

Lees ook

De meest besproken Temptation Island deelneemster is toch wel Delphine. De vriendin van Bert heeft het niet makkelijk in de villa, maar nu gaat het een stuk beter met haar. Dat laat ze weten op Instagram, inclusief de mededeling dat ze maar liefst 20 kilo is afgevallen.

Afgevallen

Tijdens een vragenrondje op Instagram besloot Delphine antwoord te geven op een aantal prangende vragen van haar volgers. Zo vroeg een volger of ze spijt heeft van haar deelname aan het programma. “Nee, ik heb daar veel geleerd”, wist Delphine te vertellen. “Of ik nog samen ben met Bert? Dat mag ik nog niet vertellen, daarvoor moet je blijven kijken.”

Ook stelde een volger: “Je ziet er goed uit! Ben je afgevallen?” Met een big smile poseert Delphine voor de spiegel en schrijft: “Ja, 20 kilo.” Dit betekent dat de beauty in de afgelopen vier maanden zo'n twintig kilo is verloren, aangezien de opnames van het programma in het begin van de afgelopen zomer plaatsvonden.

Opgebiecht

De relatie tussen Bert en Delphine lijkt zich in de laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave op glad ijs te bevinden. Delphine werd door de singles gezien als een jaloerse vriendin, maar hier had de beauty naar eigen zeggen een goede reden voor. In de laatste aflevering biechtte Delphine aan Monica Geuze op dat Bert tijdens hun relatie twee keer een prostituee heeft bezocht. Dit zorgde niet alleen in de vrouwenvilla, maar ook in de mannenvilla voor behoorlijk wat opschudding.

Dit grote geheim mocht Delphine van Bert niet op televisie delen, maar de beauty besloot dit tóch te doen. Of dit voor een breuk tussen de twee gaat zorgen? Only time wil tell…

Bron: Grazia | Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook