Onherkenbaar: Squid Game actrice Jung HoYeon zat in Korea’s Next Top Model

Wow!

Lees ook

Verslaafd aan Squid Game? Je bent niet de enige. We kunnen wel stellen dat het de meest populaire serie van het moment is en dus willen we ook alles weten over de acteurs. En zo kwamen we erachter dat beauty Jung HoYeon, die Kang Sae-Byeok (player 067) speelt, er vroeger heel anders uit zag.

Rood haar

Hoe angstaanjagend de serie is, zo lief ziet model turned actrice Jung HoYeon eruit. Dat lees je goed, de 27-jarige deed eerder modellenwerk. Ze begon haar carrière op 16-jarige leeftijd en liep mee in shows op Seoul Fashion Week. Daarna deed ze in 2013 mee aan Korea’s Next Top Model. Ze eindigde op de tweede plaats en verscheen op covers van Vogue Japan en Harper’s Bazaar Korea. Ook liep ze shows van Chanel, Louis Vuitton, Prabal Gurung, en nog veel meer.

Over de catwalk liep destijds een hele andere Jung dan hoe wij haar nu kennen. Wat het model namelijk zo uniek maakte, waren haar lange roden haren. Onherkenbaar, als je het ons vraagt!

Tekst gaat verder onder de foto.

Eerste rol

Pas in 2020 maakte Yung haar intrede in de filmwereld en niet lang daarna had ze haar eerste rol te pakken in Squid Game als Kang Sae-Byeok. Toen ik te horen kreeg dat ik de rol had, was mijn eerste reactie “Waarom?”, vertelt ze. “Ik was heel blij, maar werd ook overspoeld met angst. Ik had zoiets van: heel erg bedankt, maar kan ik dit wel?” Inmiddels heeft ze bewezen een natuurtalent te zijn!

Bron: Ok Magazine, Glamour US | Beeld: Squid Game, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook