What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle.

Happy in Shape verzamelt elke week de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Desperados verstopt ADE-passen in Amsterdam

Vanaf volgende week woensdag staat Amsterdam volledig in het teken van ADE. Dat het event populair is, blijkt uit de vele stijf uitverkochte feesten. Heb jij achter het net gevist? No worries, je hebt toch nog een kans! Desperados verstopt komend weekend namelijk op 9 plekken in Amsterdam in totaal 40 ADE Festival passen waarmee je toegang krijgt tot alle ADE-events (ruim 250 evenementen op meer dan 90 locaties). Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Dit hele weekend worden er verschillende tips vrijgegeven. Wie de aanwijzing weet te ontcijferen, kan de straat op voor de jacht op hun ticket. De eerste die op de juiste locatie de verstopte tickets vindt, is de gelukkige. De tips gaan vanaf aanstaande vrijdag 8 oktober live op desperados.nl/ade. Je kunt je ook hier aanmelden voor de mailing, je krijgt dan een kleine voorsprong op de rest… Succes!

Loavies lanceert kledingcollectie met Nina Warink

Modemerk Loavies heeft de handen ineen geslagen met niemand minder dan influencer Nina Warink. De exclusieve limited edition collectie bestaat uit maar liefst 79 stuk. Van mooie basics tot glinsterende looks voor de feestdagen. En van lingerie tot accessoires. Allemaal in de stijl van Nina: scherpe silhouetten en comfortabele fits in aardse kleuren, groene tinten en statement prints. Je shop de collectie hier.

Laat een skincare routine samenstellen in de Paula's Choice bus

Paula's Choice wil dat iedereen meer inzicht krijgt in wat je huid nodig heeft. Daarom hebben ze de handen ineen geslagen met de dames van Winkel Op Wielen om met een custom made bus in 3 dagen zoveel mogelijk bezoekers een persoonlijk huidadvies te geven. Op 7, 8 en 9 oktober bezoekt de Paula's Choice bus 3 verschillende steden in Nederland. Door middel van een skin scan met bijbehorend persoonlijk advies wordt er een skincare routine op maat samengesteld. Daarnaast worden er leuke cadeautjes weggegeven, kun je de producten direct aanschaffen én kan er kennis gemaakt worden met de nieuwe productlancering! Dit zijn de locaties:

7 oktober – Utrecht | Jaarbeursplein | 11:00-18:00
8 oktober – Eindhoven | Stationsplein | 11:00-18:00
9 oktober – Rotterdam | Eendrachtsplein | 10:00-18:00

Artis Micropia opent een nieuwe tijdelijke tentoonstelling: Een betere wereld begint bij Microben

Van 4 t/m 31 oktober leer je bij ARTIS-Micropia ‘Een betere wereld begint bij microben’ alles over de slimme oplossingen van microben, en hoe zij onze toekomst kunnen verbeteren. Van gezonder voedsel en groene biobrandstoffen, tot circulaire materialen, schoon drinkwater en minder afval. Om het leven van de kleinste wezens op aarde te vieren, zijn er 100 micro-tickets verstopt voor deze tijdelijke tentoonstelling in Amsterdam, Haarlem en Zaandam. De tickets liggen gewoon voor het oprapen. Alleen, zijn ze met het blote oog bijna niet te zien. Net als bij echte microben.

Leuk feitje: dit is ’s werelds enige museum waar de onzichtbare wereld van micro-organismen zichtbaar wordt gemaakt. Meer info vind je hier.

Samen tegen eenzaamheid met Oma's Soep

In Nederland zijn maar liefst 1,4 miljoen ouderen die eenzaam zijn en tijdens corona is dit aantal flink gestegen. Zo is Oma's Soep ontstaan. Wellicht ken je ze al van de verse soepen. Nu gaan ze vier nieuwe en verse stamp- en stoofpotjes lanceren om de eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan. Deze overheerlijke maaltijden zijn bereid volgens recept van verschillende oma’s, die écht lekker kunnen koken. Door het kopen van Oma’s Soep draag je op een makkelijke manier bij aan Stichting Oma’s Soep. De stichting zorgt ervoor dat eenzame ouderen zich minder alleen voelen en brengt ze vrolijkheid! Vanaf oktober exclusief te koop bij Albert Heijn.

Koop Revitalash en steun onderzoek naar borstkanker

Oktober staat voor de deur en traditiegetrouw staat deze in het teken van Borstkanker. Revitalash Cosmetics steunt initiatieven over de hele wereld met het Pink Program. Voor elke RevitaLash® Advanced en RevitaBrow® Advanced gekocht tijdens de campagneperiode, zal RevitaLash Cosmetics $2 doneren aan goede doelen voor borstkanker over de hele wereld. Voor de donatie is er voor de tweede keer op rij gekozen voor Nederland voor het Antonie van Leeuwenhoek Ziekenhuis. De bijdrage wordt geleverd aan onderzoek met betrekking op Triple Negatieve Borstkanker (TNBC). Je koopt de producten hier.

Martini en Sergio Herman lanceren ready-to-serve cocktail Spritzante

Maak kennis met Martini Spritzante. Een bruisende cocktail geboren vanuit een unieke samenwerking met Sergio Herman, sterrenchef en liefhebber van de Italiaanse keuken. Deze creatie is een ode aan de Italiaanse levensstijl waarin goede vriendschappen en lekker eten & drinken de boventoon voeren. Martini Spritzante heeft de frisse smaken van grapefruit, basilicum en een vleugje vanille. Goed gebalanceerd met een subtiele bittere toets. Met Spritzante bieden MARTINI en Sergio Herman een heerlijke cocktail, ready-to-serve en perfect om te schenken tijdens de feestdagen voor een gezellig aperitief met familie en vrienden. Martini Spritzante is vanaf eind oktober exclusief en in een gelimiteerde oplage te koop bij Jumbo.

Kruidvat breidt Oh My Gummies assortiment uit met drie nieuwe varianten

Vorig jaar verraste Kruidvat met de smakelijke vitaminegummies Kruidvat Oh My Hair, Skin en Sun Gummies. Daar wordt nu vervolg aan gegeven met de Kruidvat Oh My Energy voor minder vermoeidheid, Night voor een betere nachtrust en Focus voor betere leerprestaties. Stuk voor stuk heerlijk smakende, kleurrijke gummies die de vitaminebalans op pijl houden. De Kruidvat Oh My Gummies zijn verkrijgbaar in alle Kruidvat filialen en via www.kruidvat.nl.

Maak kennis met de nieuwe superfooddrank Suívie

Deze infusiedrank bevat als enige ter wereld sap van de Braziliaanse Jabuticaba bes, een enorm gezonde superfood. In Brazilië is de bes enorm populair. Dit komt omdat het vitamine C, eiwitten, antioxidanten en goede mineralen als calcium, kalium, ijzer, fosfor en magnesium bevat. Ook is de bes goed voor huid en haar. De infusiedrank is honderd procent natuurlijk en kent geen toegevoegde zoetstoffen, smaakversterkers, kleurstoffen, conserveermiddelen en suikers. Deze sap met Jabuticaba bes, Zwitserse biologische appel en een vleugje gember belooft dé nieuwe drank te worden, dus proef hem snel! Suívie is verkrijgbaar bij Jumbo

WISHFUL lanceert Honey Whip Peptide Moisturizer

Huda Kattan lanceert Honey Whip Peptide Moisturizer. Een verstevigende, liftende en herstellende crème die de huid voorziet van 30 uur hydratatie. De unieke lightweight formule met onder andere manuka honing, peptiden, collageen en cica, zorgt voor direct resultaat. De rijke maar lichte crème, met zowel hydraterende als herstellende eigenschappen, zit boordevol krachtige, natuurlijke extracten en krachtige werkstoffen. Het resultaat is een lightweight, universele crème die zelfs de meest vermoeide en doffe teint zal verjongen. Je shopt hem hier bij ICI PARIS XL en hier bij The Beauty Editior.

Laatste nieuws