Hou je vast: deze intens gehate schoenen maken een enorme comeback

Als je dacht deze rakkers nooit meer te zien, had je het mis.

Lees ook

Geloof het of niet, maar Crocs maken een comeback. Ja, echt waar. De schoenen waar je vroeger niet dood in gevonden wilde worden, prijken nu aan de modieuze voeten van menig influencer en celeb. En eerlijk is eerlijk: het misstaat ze niet eens.

Comeback

De tijd dat je de foeilelijke Crocs van je moeder weg kon gooien (true story…) omdat ze een onmiskenbare fashion faux pas waren, is voorbij. Vorig jaar zagen we celebs als Justin Bieber en Post Malone al regelmatig op de rubberen klompjes lopen, maar inmiddels hebben Crocs de modewereld toch echt weer overgenomen. Van Kendall Jenner tot Ariana Grande: alle grote namen lopen op de vroeger zo gehate stappers.

Crocs waren ook helemaal hot and happening tijdens Paris Fashion Week. Balenciaga kwam bijvoorbeeld met een special edition Croc, die voorzien is van een ultrahoog platform en metalen labels met daarop 'Balenciaga'. Deze Balenciaga Crocs geven ons heuse cyber goth vibes en we love it.

Tekst gaat verder onder de foto.

Looks

We geven toe: wij beginnen al een beetje te wennen aan de Crocs. Oké, ze blijven natuurlijk foeilelijk, maar ze hebben ook zo hun voordelen. Zo zijn ze easy om aan en uit te doen (geen eeuwen bezig met veters, score!), lopen ze hemels en luchten ze je voetjes lekker door. Enne, vergeet niet dat je ze helemaal kunt customizen met je eigen studs.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan onderstaande looks met Crocs eens!

Tsja, en als zelfs Justin Bieber op de rubberen klompen loopt, dan kunnen we toch bijna niet achterblijven?

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook