Nieuwe zwangerschap Bibi Breijman weer heel heftig

Helaas verloopt ook haar tweede zwangerschap niet fijn.

Lees ook

Bibi Breijman is voor de tweede keer in verwachting. Ondanks dat de brunette dolblij is met de baby in haar buik, heeft ze het ook weer zwaar te verduren. Net zoals de vorige keer, verloopt haar zwangerschap erg heftig, deelt haar management.

Babynieuws

Zondagavond maakten Bibi en Waylon bekend dat ze opnieuw ouders worden. “Met jou wil ik een heel elftal”, schreef de beauty bij een grappige serie (gefotoshopte) kiekjes. En hoewel ze dolblij zijn dat er gezinsuitbreiding op komst is, gaat de zwangerschap niet over rozen. “Helaas voelt ze zich precies zoals met de zwangerschap van Ted”, deelt haar manager.

Hyperemesis gravidarum

In 2018 beviel Bibi van dochtertje Teddy. Toen was de zwangerschap ook allesbehalve 'makkelijk' te noemen. De zangeres had namelijk last van 'hyperemesis gravidarum', oftewel zwangerschapsbraken. “Vijf maanden heb ik overgegeven en voelde ik me vreselijk beroerd”, vertelde Bibi destijds aan Flair. “Toen dat een beetje minder werd, kreeg ik bekkeninstabiliteit en zat ik tot aan de bevalling in een rolstoel.” Ze heeft dan ook lang getwijfeld over een tweede kind. “Ik zou graag een tweede kind willen, maar de angst dat ik weer zo ziek word, houdt me tegen. En Teddy is er ook nog, ik kan niet alleen maar platliggen met een peuter om me heen.”

Hoewel de tweede zwangerschap dus wederom behoorlijk pittig is, is het broertje of zusje voor de kleine Teddy natuurlijk meer dan welkom. Sterkte, Bibi!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook